Ce sunt astea ? Au apărut în Buzău

Imaginile au fost suprinse azi de foto-reporter pe rambleul dinspre str. Horticolei al „podului Marghiloman”.

Din loc în loc, pe dealul de susținere a podului, au apărut elemente din beton. „Ce-or fi și ce rol or avea”, probabil că s-au întrebat unii dintre șoferii care au intrat în oraș dinspre Șoseaua Brăilei.

„Sunt ghivece de flori. În fiecare se va pune pământ iar apoi se vor planta diverse flori”, au explicat azi muncitorii care trebăluiesc încă la podul redeschis circulației la sfârșitul lunii februarie.

„Podul de la Marghiloman” a fost reabilitat de urgență, cu fonduri guvernamentale după ce anul trecut, pe 21 iunie, o bucată de balustradă s-a prăbușit pe șoseaua de dedesubt.

Citește și celelalte articole buzoienii.ro de azi:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Ce sunt astea ? Au apărut în Buzău

 • La 2 euro bucata//panseluta o sa fie o frumusețe.Oare e bine? Cam cat costa un ghiveci modelul ăla.Eu credeam că sunt parazapezi

 • Serios? “Superbele ghivece” sunt de câteva luni acolo! Pentru oricine este clar rolul lor: ghivece şi dispersarea apei/zăpezii! Ne crezi atât de PROŞTI ?
  Suntem deja în iunie, când vor fi utilizate în scopul pentru care au fost construite?

  De ce nu s-a scris despre schela din lemn care zace/a zăcut sub pod de mai multe luni decât ghivecele şi infiltraţiile de apă din zona ei?

  De ce nu scrieţi despre cele două părţi pietonale ale a podului, atât de înguste încât atunci când se întâlnesc două persoane din sensuri opuse este nevoie să treacă una pe lângă alta “pe cant”?

  Noaptea minţii!

 • Ideea este buna pe fond, dar toata suprafata aia de beton, cand se incinge vara de la soare….nu stiu ce floare va rezista acolo…

 • @Catalin are dreptate si ma indoiesc ca angajatii Primariei vor fi atat de corecti ca sa ude zilnic acele flori, in perioadele toride. In fine, om trai si om vide !……[Leo]

 • O solutie mai potrivita ar fi fost ca toata zona sa fie verde, ca la tronsoanele de trecere peste autostrada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.