Ce tragedie! Acest îngeraș de cinci anișori a fost înmormântat azi la Săpoca! Sute de persoane au participat, alte sute nu s-au simțit în stare

Chiar dacă nu vă vine să credeți, dar această fetiță frumoasă nu mai este.

Reporterul buzoienii.ro a primit în această dimineață această veste cumplită.

Drama familiei a început în urmă cu un an și o lună, pe când fetița avea patru anișori. Atunci părinții au aflat verdictul crunt al medicilor.

Micuța Giulia Andreea Tudor dezvolta o tumoare canceroasă.

Atunci familia spera în vindecarea ei, așa cum se întâmplă în zeci de mii de cazuri pe glob.

Din păcate, în cazul ei tratamentul și operația efectuate în luna martie la Spitalul Marie Curie din București n-au reușit.

În luna iulie, părinții au aflat că tumoarea n-a fost învinsă și că, dimpotrivă, creștea la loc.

Atunci, familia a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru un nou tratament la o clinică specializată din Turcia.

Giulia și Mircea Tudor, tatăl său

Numele meu este Giulia Andreea, sunt din comuna Sapoca, judetul Buzau, am numai 4 anisori si toata viata inainte, insa as mai adauga ceva: Sarcom Ewing. Ce inseamna? Va spun eu: TUMORA.

Diagnostic complet: Sarcom Ewing toracal stanga.

In luna septembrie 2016, am fost diagnosticata cu aceasta forma de cancer, am urmat un tratament de specialitate si am fost operata la Spitalul „Marie Curie” in martie 2017. 
Totul mergea bine, am crezut ca ma voi vindeca, insa din pacate, viitorul mi-a rezervat altceva.
In data de 10.07.2017, am aflat ca boala a recidivat. Mai grav este ca nu raspunde la citostatice si s-a apropiat foarte mult de inima, iar in Romania nu mai pot fi operata.

Banii s-au strâns, dar nu s-a mai plecat în Turcia, ci la noi investigații în Italia. Din păcate, informațiile n-au fost pozitive. Familia a continuat să spere și a mulțumit tuturor pentru ajutor.

Pe 11 septembrie a fost publicat următorul anunț pe facebook:

Va multumim tuturor pt sprijinul acordat pt ajutarea micutei Giulia in perioada tratamentului. Plecarea in Turcia nu mai este de actualitate, a fost la investigatii in Italia cu aceleasi rezultate ca la Bucuresti. Vom continua tratamentul in tara, atat acasa, cat si la spital. Multumim pt sprijinul de orice natura, financiar, moral, rugaciuni, mir, icoane. Multumim Gradinitei si Scolii din comuna, Primariei, Bisericilor si voua, oamenilor, pt implicare si ajutor. Doamne ajuta ca starea Giuliei sa fie spre bine!

Din păcate, drumul prin viață al micuței Giulia Andreea s-a oprit în urmă cu trei zile. Distruși de durere, părinții au avut puterea postării unui ultim anunț:

Dupa mai bine de un an de tratamente si chin, durerea a luat sfarsit pt micuta Giulia. Ramas-bun, copil frumos! Te iubim enorm! Vei ramane vesnic in inimile noastre! Luni la 11.30 o vom conduce pe ultimul drum.

În această dimineață, sute de localnici din Săpoca și împrejurimi au condus-o pe Giulia pe ultimul drum. Alte sute au rămas acasă, motivând, pe bună dreptate, că n-ar putea face față supliciului.

Citește și articolul: Nu s-a putut bucura de bebelușul ei! A murit la câteva zile după naștere! Tânăra mamă suferea de o boală cruntă!

Tatăl fetei, Mircea Tudor, este pensionar militar, iar în ultima vreme, pentru a mai strânge bani, a lucrat pe o mașină BGS de dializă.

Mama, Gabriela, care avea un magazin și o frizerie în comună a închis tot pentru a se putea ocupa de fetiță.

Cei doi părinți mai au un băiețel cu doi ani mai mare.

După o astfel de tragedie, cititorii care au copii sănătoși dar se declară nemulțumiți ori nefericiți de viața pe care o duc, ar trebui să se gândească mai bine.

Citește și articolul: Și-a dat viața pentru a avea un copil! Iată de ce a murit tânăra mămica de 29 de ani la câteva zile după naștere!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

 

loading...

5 comentarii la „Ce tragedie! Acest îngeraș de cinci anișori a fost înmormântat azi la Săpoca! Sute de persoane au participat, alte sute nu s-au simțit în stare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.