Ce trebuie să facă firma care vrea banii

Primăria Buzău a urcat vineri pe SEAP un proiect estimat la 2,5 mil. €.

E vorba de modernizarea trotuarelor de pe strada Transilvaniei, de la pod Fabrica de Bere până la Elcar Gid (ieșire spre Vernești).

Carosabilul pe acest sector a fost rezolvat cu doi ani în urmă, acum le-a venit rândul trotuarelor

C-tin Toma, Primar: „Reabilităm toată strada Transilvaniei, atât carosabil, cât și trotuare. Bucata dintre fabrica de bere și centru o face Strabag, va fi gata în acest an. Mai rămâne să modernizăm prin acest proiect și trotuarele de la fabrica de bere până la ieșirea spre Vernești. Cablurile vor fi coborâte de pe stâlpi, se vor face canalizații, iluminatul va fi modern – cu led. Vom moderniza stațiile de autobuz, vor fi spații de recreere și zone verzi”

Conform caietului de sarcini din loc în loc vor fi prevăzute spații de recreere dotate cu bănci smart (panouri fotovoltaice, WI-FI, porturi USB de încărcare, panouri de informare și publicitare etc.).

Mașinile nu vor mai putea urca pe trotuare (se vor monta stâlpișori), iar apa de ploaie va fi preluată separat de sistemul de canalizare.

Trotuarele actuale vor fi demolate complet și reconstruite cu straturi succesive de balast, beton și asfalt. În zona stațiilor de autobuz și a spațiile de recreere se vor pune pavele.

Firmele interesate au termen până pe 14 aprilie să depună oferte.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Ce trebuie să facă firma care vrea banii

  • Asta în timp ce alte străzi sunt pline de gropi…

    Răspunde
  • presupun ca se va asigura si canalizatie pentru comunicatii ( fibra optica & stuff) in acelasi proiect – astfel incat sa dispara cablurile atarnate – ca doar „trotuarele actuale vor fi demolate complet”.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.