Ce trebuie să facă azi părinții înainte de a-și trimite copiii la școală/grădiniță/creșă

Părinții care își trimit copiii la unitățile de învățământ din municipiul Buzău trebuie să aibă grijă ca aceștia să fie bine îmbrăcați.

Aceasta deoarece caloriferele din școlile, liceele, grădinițele și creșele din mun. Buzău nu se vor mai încălzi miercuri, joi și vineri.

Motivul îl constituie faptul că firma Ecogen Therm a sistat de marți după-amiază furnizarea de căldură către municipiul Buzău (prin intermediul RAM). Ecogen Therm nu și-a plătit factura la gaze, iar Engie a închis robinetul de gaz până la achitarea restanțelor, însumând 9 milioane de lei! Asta deși RAM e cu plățile la zi.

Conform prognozei meteo – pe timpul nopții în mun. Buzău temperaturile minime vor fi miercuri și joi între -2 și +4 grade, iar cele maxime între +10 și +16 grade. De vineri vremea începe să se încălzească.

Nu vor fi probleme la unitățile școlare din Micro XIV și Micro III, întrucât acestea sunt alimentate de la două centrale de cartier ale RAM, fără nicio legătură cu Ecogen Therm.

Centrală de cartier în Micro XIV

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Ce trebuie să facă azi părinții înainte de a-și trimite copiii la școală/grădiniță/creșă

  • Dacă e sa o luam așa, mai bine sa nu-i mai trimită! Și-așa mulți dintre micuți se vor trezi cu promoroaca pe la năsuc, dacă te iei după ce se scrie… Mai bine, onor inspectorul școlar sa inchida școlile pana când condițiile meteo vor permite desfășurarea orelor în condiții optime. În unele clase s-au pus apare de aer condiționat pe cheltuiala părinților, bineînțeles. Poate unele au și funcție de încălzire și atunci s-au scos. Dacă nu, aia e, ghinion, cum a zis cineva, fost cadru didactic.

  • Niște nesimțiți, au gasit momentul potrivit sa lase copiii in frig.

  • Copiii stau în frig. Dar nimeni nu e vinovat. Nimeni nu e tras la răspundere!

  • Despre ce frig vorbiti? Zidurile inmagazineaza caldura si cladirile au inertie termica, deci sub 18-19 grade nu va scadea temperatura. A ajuns o lume de vaicareti si sensibili. Majoritatea scolilor din sudul Japoniei nici n-au incalzire si iarna ajung la 10 grade, iar aia stau in camasi. Noi stam la 28 grade iarna si crestem generatii de handicapati care vor ceda la prima criza de resurse.

  • Vai, saracii copilasi, ce napasta pe capsoarele loc, micutii, ce or sa mai patimeasca…
    Vedeti-va ba de treaba, ca n-a murit si n-o sa moara nimeni din asta. Pe vremea lui Ceasca nu aveam caldura in plina iarna, pe gerurile alea mari din ianuarie si februarie. Si la scoala situatia nu era deloc pe roze, ca invatam in clase unde scoteam abur pe gura si aveam geamurile inghetate bocna si n-a mai murit nimeni. Puneti mana si caliti-va progeniturile ca mai tarziu or sa va blesteme. Intre timp s-a inventat centrala termica de apartament. Unii au descoperit-o de mai bine de 20 de ani si ii doare la basca de RAM, Ecogen si alti hoti locali. Poate s-o astupa cu ocazia asta gaura neagra a Buzaului care inseamna RAM-ul la ora actuala! Si daca nu stiati, e primavara… Ati uitat când se oprea caldura de la 01 aprilie?

  • Vai de capul nostru ….numai postaci idioți, care cu siguranță nu au copii. Răi…si….ști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.