Ce trebuie să facă proprietarii de garaje. Iată anunțul de azi al Primăriei

Proprietarii de garaje de pe domeniul public au fost notificați azi de municipalitate că acordurile de teren nu se vor mai prelungi pentru anul 2019.

În aceste condiții, deținătorii sunt rugați ca în cele două luni rămase până la sfârșitul anului să elibereze domeniul public.

În locul garajelor individuale, municipalitatea va amenaja – după tipicul obișnuit – parcări pe care le va scoate apoi la licitație.

Conform decidenților din Palatul Comunal – în număr de trei sunt avantajele desființării garajelor:


A) Se înfrumusețează estetica zonei

B) Crește numărul locurilor de parcare

C) Primăria va încasa din închirierea locurilor de parcare


Decizia îi poate nemulțumi pe deținătorii unora dintre garaje, în special pe aceia care le foloseau și pentru depozitarea murăturilor, grătarului, sculelor etc.

În schimb, se disipează ciuda vecinilor care ar fi vrut și ei astfel de garaje, dar s-au trezit mai târziu – când nu mai era loc.

Iată mai jos anunțul oficial al municipalității:

Anunt privind garaje pt 2019
loading...

13 comentarii la „Ce trebuie să facă proprietarii de garaje. Iată anunțul de azi al Primăriei

 • Era și cazul să se demoleze.

 • Garajele in micro 3 au fost de zeci de ani ,chiar si eu am dorit sa cumpar… Au fost foarte utile iar daca ele se darama pentru a se face ceva util si frumos in loc e ok,daca nu… e un lucru rau !
  Vedem… deocamdata primaria are argumentul ca de ce s-a apucat a reusit ceva frumos !

 • Foarte bine, trebuia facut asta de 20 de ani, in schimb in loc sa dispara din ele, s-au inmultit.
  In 2014 cand s-a renovat Frasinet nici nu trebuiau reamplasate garajele alea tiganie acolo.

  Apropo de Frasinet, se pragateste inca un tun dat la primarie de catre o gasca acolo cu complicitatea primariei. Fura tot.

 • sa dispara aceste cocine de gunoi si sa se faca parcari pentru populatie , chiar daca unii se v-or supara ca nu mai au unde face gratar si sa bea un sprit

 • Parcă făcea Veneția vieții p-acolo

 • Poate pune un semafor cu buton su niste opritori și în dreptul bisericii. E cea mai periculoasa trecere pentru pietoni din oraș. O sa se găsească vreun bou care gonește noaptea spre Dorobanți cu 100 / ora sa nu îi convină dar e la fel căci cea de la Kaufland unde a murit un om ca sa pună semafor. Aici ar merge niște limitatoare de viteza

 • Pai nu spunea ca face nu stiu ce amenajare cu apita si barcute??

 • Fantastic! Numai ass cei de la RER vor avea locuri de parcare pentru carucioarele ecologice. Ciudat insa, pentru cei numiti in articol invidiosi, acestia vor plati invidia pe un loc de parcare.

 • Astia de au comentat de rau sigur au garaje acolo

 • Aristotel,oricine ar sterge asemenea postare ca a ta.Chiar nu trebuie sa fi surprins.Nu sunt pesedist dar ca locuitor al acestui oras cred ca Toma va fi primar cat vrea el.

 • Știți cumva, le dărâmă și pe alea de lângă Liceul Pedagogic, din spatele sălii de sport? Mă gândeam s-o pun de o imobiliară… Tare ar mai merge acolo un P+4 sau chiar P+6, cu parcare la subsol, nu?

 • Chiar azi am trecut pe linga niste garaje aici in micro 3 spre gardul episcopiei!
  Niste cetateni reparau niste undite , aveau si un radio mai niste borcane de muraturi, mai niste menghine..numa garaje nu sunt . mai se tine si un vinisor tuiculita acolo se mai trage o dusca. Unele s au transformat in sifonarii ateliere auto in general in depozite pt tot ce nu mai are loc gospodaru in casa!
  Si asta de ani de zile!
  Garajele le au transformat in depozite de muraturi, iar masinile le tin in locurile de parcare ale vecinilor.
  Ocupa vreo 3 locuri de parcare. Ca un garaj face cit doua locuri plus masina lor care evident nu o tin in garaj…in total 3.

 • Asa este, nu cred ca sunt mai mult de 10% din asa numitele garaje care chiar au vazut vreo masina in ele. Sunt doar depozite si ateliere. Iar masina, sau masinile (ca unii se ocupa cu reparat si vanzari auto) le parcheaza pe locurile de parcare din jurul garajelor.

  Asa mai bine le desfiinteaza si fac locuri de parcare, asfel incat se vor tripla locurile de parcare, ca si asa cam ducem lipsa de asa ceva.
  Nu m-ar mira sa faa primaria si niste furaciuni, si sa doneze terenurile unor „afaceristi”, au deja atatea antecedente, vezi chiar parcarea de pe Frasinet din fata Kaufland, langa punctul de colectare reciclabile. A donat primaria unui hot jumatate din parcare pentru a se face acolo terasa de mici si bere, si nu oricum ci proaspat renovata si asfaltata din bani publici, in timp ce in cealalta jumatate sunt si lacuri in care stau broastele, probabil va urma si aia sa fie renovata si asfaltata dupa ce o doneaza primaria unui hot. Astea sunt afacerile romanesti, numai furturi de la stat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.