Ce trebuie să faceți dacă vă treziți cu blocatoare la roți

Mai mulți buzoieni s-au trezit în ultimele 24 de ore cu roțile blocate în parcările celor trei magazine Penny din Buzău (de la gară, din Broșteni și de la „avion”).

Băieții – angajați de Penny – le cer proprietarilor mașinilor (pentru diverse motive) să plătească imediat un milion „amendă” pentru a le fi deblocate roțile.

Sfat: Nu plătiți!

„Ce putem face?”, au întrebat mai mulți buzoieni – pățiți în ultimele 24 de ore – pe reporterul buzoienii.ro.

Sfatul e de a nu ceda șantajului și presiunii psihice, de moment, pe care angajații Penny (sau firmei angajate de Penny, SSG) o pot exercita asupra dvs. Nu trebuie intrat în dialog cu ei, trebuie doar să sunați la poliție.

Fie la 112, fie direct la Poliția Mun. Buzău la 0238725955.

Polițiștii vor veni de îndată și le vor impune angajaților Penny să vă deblocheze mașina. Ați plecat și la revedere.

Vezi mai jos, un clip video filmat ieri la Penny de la gară.

Atenție

Publicarea articolelor de presă pe acest subiect nu înseamnă că reporterul buzoienii.ro e de acord ca parcările să fie ocupate zeci de ore/zile la rând de buzoieni care nu au venit la cumpărături (unii dintre ei fiind samsari de mașini).

Mașini ale samsarilor – blocate aseară la Penny de lângă avion

Reporterul buzoienii.ro nu e de acord nici cu buzoienii care își parchează aiurea mașinile în parcările supermarketurilor (pe zebră, pe mijlocul aleii, pe locurile persoanelor cu handicap, hașuri etc.).

Reporterul buzoienii susține doar că acțiunile angajaților de la SSG/Penny sunt ilegale. Rugăm Poliția și Primăria Buzău să se sesizeze vizavi de această practică și să-i pună capăt precum s-a întâmplat zilele trecute la Timișoara.

Filmare: Vocea Timișului

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Ce trebuie să faceți dacă vă treziți cu blocatoare la roți

 • D-le reporter, intreaba-i pe mult iubitii tai prieteni de la primarie cand dau jos ghirlandele. Functioneaza, totusi,pe banii nostri.

  Răspunde
 • Initiativa dvs este corecta: nu platiti! Insa, deoarece este vorba de viata civilizata a buzoienilor, ar trebui sa se implice si primaria. Dl primar Toma ar trebui sa preia problema, sa vada ce spune legea si sa reglementeze aceasta problema. Contrar, vom ajunge sa credem ca aici sunt si ceva interese ale domniei sale, iar noi ar trebui sa stim exact cat sunt de tulburi apele astea ale blocarii masinilor in zone de oprire provizorie (nu parcari!) private.

  Răspunde
 • Problema mare este lipsa locurilor de parcare. Si din acest motiv cetatenii ocupa parcarile magazinelor de aiurea….

  Răspunde
 • Ce pantaloni avea d-ra polițistă! Foarte sexy! E noua ținută a Poliției române?! Totuși, să nu fim răutăcioși. Felicitări pentru modul cum și-au făcut datoria cei doi agenți de poliție!

  Răspunde
 • Au apărut si ăștia mai ceva ca niște ulii. Sa meargă in Bulgaria sa se inspire de la ăia cu caracatita. Mama lor de hoți… Numai sa ia bani altceva nu știu.

  Răspunde
 • Ma rog sa mi se intample si mie….:)))…dar tre sa-i si tina…ca nu toti reactioneaza la fel

  Răspunde
 • In cazul parcarilor cu bariera, „imobilizarea” la pierderea tichetului sau plata pentru depasirea duratei de stationare gratuita se face simplu: bagi banul, iesi, nu bagi banul, nu iesi. In afara de mijloacele alese, cu ce difera situatiile? Daca unui client i se pare ileagala prevederea, are libertatea sa nu intre pe acea PROPRIETATE PRIVATA. A merge la Penny si a parca masina in parcarea LOR nu este OBLIGATORIU.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.