Ce va face Toma luni, după alegeri

Astăzi, la finalul ședinței CLM, primarul i-a anunțat pe consilierii locali:

„E obligația mea legală să vă informez, că de luni mi-am luat un concediu de șase zile. În ăștia patru ani, de când sunt primar, am avut doar câteva zile de concediu, obligat de familie, când am împlinit 60 de ani”, a anunțat Toma.

Astfel că duminică seară, după ce se vor număra voturile, Toma își va face bagajele pentru a pleca în vacanță, „undeva cu soare și liniște”. Toma i-a delegat atribuțiile – pentru cele șase zile – viceprimarului Ionuț Apostu.

Toma a mai prins câteva zile de vacanță în delegațiile cu ceilalți primari din țară grupați în Asiciația Primarilor de municipii din România

La 61 de ani, Toma a surprins în cei patru ani de mandat cu o putere de muncă nebănuită pentru vârsta sa. Primarul obișnuiește să vină la serviciu la șase dimineața, iar ziua de lucru se prelungește adesea până spre chindie. Cel mai probabil, fără această forță de muncă n-ar fi reușit să schimbe lucrurile din oraș în direcția dorită.

Cea mai mare reușită a lui Toma. A asfaltat un sfert de oraș în doar 4 ani

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Ce va face Toma luni, după alegeri

  • Ma repet: Toma nu are adversar la aceste alegeri! Desi este inregimentat in PSD este exceptia de la regula.
    Continuati tot asa ! Accesati cat mai multe fonduri europene (pe model Oradea si Cluj) pentru proiectele de dezvoltare a municipiului !
    Succes !!!

  • Primăria Buzău nu poate să-și continue activitatea sub comanda lui Constantin Toma,să vină domnul judecător Florescu la primărie!

  • Toma pleaca in concediu primar psd si se intoarce primar pnl…..

  • Ba nu, să vină Ion Viorel, este vice, are experiența şi în blaturi…combinația perfectă! Sau vin eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.