Ce va mai apărea prin Buzău ? Indicatoare către principalele firme din oraș

În curând pe principalele artere din oraș vor apărea indicatoare stradale prin care se va semnaliza prezența în zonă a sediilor celor mai importante firme din oraș. Anunțul a fost făcut recent la ședința de constituire a Consiliului de Dezvoltare a Orașului Buzău.

„E unul din puținele lucruri pe care putem să le facem noi, ca municipalitate, pentru firmele importante din oraș. Ca primar, am obligația de a acorda o atenție deosebită societăților comerciale. Am mai spus-o, 95% din bugetul Primăriei Buzău vine de la firme, prin taxe și impozite, și nu de le persoanele fizice. În Consiliul de Dezvoltare, una din cele patru secțiuni, va fi rezervată economiei. Aici am invitat și voi continua să invit pentru a se înscrie pe cei mai importanți oameni de afaceri din Buzău. Încă un ajutor important pentru multe firme din Buzău va fi acela că anul acest vom asfalta ultimele 54 de străzi de pământ din oraș. Multe firme își au sediile sau punctele de lucru pe aceste străzi mărginașe” a spus primarul Toma. 

În topul celor mai mari 20 de contribuabili la bugetul local pe 2016 figurează Ursus Breweries, Glasscorp, Soufflet Malt, Aaylex Prod, Bunge Romania, Agrana Romania, Ductil SA, Romcarbon SA, Prodinvest 94, Beta SA, Kaufland, Boromir, Martelli, Dedeman, Aurora mall, Provista Telegrapf și Somaco Group Prefabricate. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938 sau pe e-mail la aurastereaca@gmail.com

loading...

2 comentarii la „Ce va mai apărea prin Buzău ? Indicatoare către principalele firme din oraș

  • Primarii spun lucruri traznite!?
    Modifica el semnele de circulație din legislație?
    Medicamenteee!

    Răspunde
  • Ar trebui sa se faca ceva cu trecerile de pietoni de la poarta Crangului. Ar fi bine de montata semafoare cu buton la scoala nr.1

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.