Ce vedeți în neregulă la această fotografie ?

Critică la adresa doamnei din fotografie.

E vorba de o asistentă medicală care a fost surprinsă în benzinăria Petrom din centrul Buzăului în echipamentul pe care îl poartă și în secția de Terapie Intensivă a spitalului.

Fotografiile și postarea de mai jos îi aparțin lui Sebastian Silvestru, reprezentant al societății civile buzoiene.

Doamna Bostan (de aici numărul „BOS”) a fost pârâtă pe facebook de câteva colege că ar pleca zilnic în această ținută de la serviciu pentru a-și lua copilul de la școală.

„După trei săptămâni de căutări, iată că l-am găsit pe “BOS-ul” din benzinărie, cel care mi-a atras atenția în mod deosebit datorită ținutei pe care o îmbrăca. Într-o valiză găsită în Pădurea Crâng am descoperit și numele persoanei îmbrăcate în uniforma de cadru medical: doamna Bostan, asistent medical pe secția A.T.I. din SJU Buzău. Pare că în timpul orelor de program doamna asistentă alimentează mașina personală, faptă ce nu pare a fi foarte gravă la prima vedere, însă… ce să vezi, de fapt, doamna Bostan are obișnuința de a-și lua copilul de la școală și a-l duce acasă. Zilnic. În timp ce e plătită pentru a fi aproape de pacienții de pe “terapie intensivă”. Mai aveți dubii despre cum ajung infecțiile în spitale? În 2016, managerul SJU Buzău, Claudiu Damian raporta pentru Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor un procent de infecții nosocomiale de 0,35% în anul 2015, în condițiile în care media europeană era de 6%”, a scris pe pagina sa de facebook Sebastian Silvestru.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „Arată bine. Dar ce e asta ?”CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „Ce vedeți în neregulă la această fotografie ?

 • Si se mai zice ca sunt salariile mici in domeniu si ca trebuie marite.
  Daca o asistenta are masina de peste 30.000 euro inseama ca sunt salarii foarte mari. Majoritatea buzoienilor nu au nici casa care sa valoreze peste 30.000 euro.
  Zvonurile spun ca nici o asistenta nu pleaca acasa cu mai putin de 2000 euro lunar venit legal. La care se adauga spagile.

 • Nu e singura persoana care părăsește spitalul în acesta uniforma, ori fuge unde au treburi și pacienți sunt tratați cu indiferenta, de aceea au scandtuo în spital

 • Doar supozitii,niste poze si atat ,nu dovedesc nimic,ba pot dovedii contrariul celor afirmate de Silvestru.Cred ca si el a inteles ca nu are dovezi si merge pe manipulare,care tine ca de,suntem romani.

 • Cand nu stii , nu te bagi . Asta era sfatu lu bunicul meu. Doamna este sotie de medic si lucreaza in sectia de chirurgie generala.

 • Mai Silvestrule.arata-ne ma si noua unul din astia care fura tara.nu pe unul care alimenteaza masina din banii lui.chiar si in timpul programului.Si vezi ca ai scris multe in necunostinta de cauza.Vezi ma c-a sunt unii mai periculosi decat doamna.

 • O doare in dos, pe sefii ei la fel si pe oricine care vede articolul si ar putea lua masuri. Banii sau partidul muta privirea in alta parte.

 • Asa e la bugetari, vii si pleci cand vrei… prezenta la locul de munca e optionala.
  Sunt unii care mai mult stau prin cafenele sau pe la amante decat la locul de munca bine platit din buget.

 • Zi de zi vad pe langa spital angajati ai spitalului in uniform care merg sa isi ia covrigi si forneti de la magazinele apropiate

 • Este perfect ADEVARAT ca salariile personalului medical(medici,asistente,etc)au fost aduse la un nivel corespunzator cu responsabilitatile pe care AR TREBUI SA LE INDEPLINEASCA acestia in unitatile sanitare. Dar,oare ISI INDEPLINESC ACESTE PERSOANE cantitativ si mai ales CALITATIV aceste indatoriri?Raspunsul este unul singur si categoric:NU! Nesimtire,impertinenta,spaga,mita,nepasare,lipsa de pregatire si profesionalism a unei importante parti a personalulului medical,iresponsabilitate,etc…….sunt termenii care caracterizeaza in mod CERT,actul medical din institutiile medicale.Iar multi dintre cei care poarta halate albe,nu se deosebesc cu nimic de ‘medicii’ si ‘personalul medical’ din lagarele de concentrare naziste,nefiind altceva decat niste mizerabili si nerusinati disciboli si urmasi ai ‘doctorului’ Mengele.HUUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

 • Daca o sa cercetati o sa aflati ca angajati ai spitalului, si nu numai, ci si ai altor institutii isi alimenteaza masinile personale cu decontare pe institutie.
  Stiu foarte bine si angajatii de la statii cine sunt acestia si unde lucreaza.
  Dar cine sa aplice legea si sa ia masuri, ca toti sunt in clanul infractional organizat si sunt infiltrati peste tot sa se acopere unul pe altul.
  Inclusiv procurori faceau si fac asta, si unii din ei au fost apoi promovati la judecatori.

 • de ce sa se mai dezbrace de halat, merge cu microbii de la benzinarie direct in sala de operatii. in fond si progenitura ei trebuie luata de scoala nu? in timpul programului evident!
  trebuie sa intelegem ca progenitura nu poate ramane la scoala fara sa o ia nimeni!

 • Atâta știe atâta face și nu o sancționează nimeni

 • Nu pot sa cred cate prostii debitaza unii oameni si vorbesc sa se afle in treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.