Ce vor face Strabag, Integral și Ischia Galați

Septembrie e luna semnării de noi contracte în Primăria Buzău. După ce s-au parafat contractele pentru podurile Marghiloman și Metalurgica, plus proiectul Iazul Morilor, zilele trecute s-au semnat actele pentru alte trei obiective.

1 Stadionul de Atletism – termen 1 an – proiectare + execuție – firmă Ischia Galați

2 Pasaj pietonal subteran Bd. Unirii – termen 6 luni – proiectare + execuție – firma Integral Buzău

3 Asfaltare străzi Oltețului, Griviței și Aviator Bădulescu – termen 6 luni – proiectare + execuție – firma Strabag Buzău

„Pentru stadionul de atletism s-a ales o firmă specializată în construcții sportive. Termenul de execuție e de 10 luni, dar reprezentanții firmei mi-au spus că în 4-5 luni vor fi gata. Pentru cele trei străzi din centru lucrarea va fi un pic mai dificilă, întrucât proiectul prevede îngroparea cablurilor. Referitor la pasaj, sper să-l redeschidem până la finalul anului”, a anunțat primarul C-tin Toma.

N-au existat licitații, astfel că după proiectare, cele trei firme desemnate vor deschide șantierele.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ce vor face Strabag, Integral și Ischia Galați

  • Pasajul pietonal de pe Unirii ar fi util, intr-adevar, ca nu mai ocolesti si sa nu mai stai mult la semafoare ca pieton, insa poate deveni si un loc imputit (de la urinat) daca nu e atent pazit, inclusiv cu camere de supraveghere montate!
    Altfel, o sa ajunga precum gangurile din preajma Scolii 11 (apropo, ar trebui gasita o solutie si la problema asta, mai ales ca-i o zona buna, frecventata de multi copii) !

  • Dle Primar pe cind si aleele din gruparea blocurilor A1-A10 Mioriței ne rupem mașinile etc
    Multumim

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.