Ce vrea să facă AICI. Terenul e al Jandarmeriei

Primăria Buzău a trimis oficial solicitare către Ministerul Afacerilor Interne de preluare a unui teren de 12 hectare situat în Bariera Brăilei (între Restaurantul Mușatinii și Souffle Malt).

C-tin Toma, primar: Terenul aparține Jandarmeriei Buzău, dar am primit acceptul lor, și le mulțumesc, pentru a-l ceda gratuit către Primăria Buzău. Din cele 12 hectare, pe 10 avem un proiect pe fonduri europene de realizare a unui hub de transport și a autobazei Trans Bus. Pe 2 hectare, ISU Buzău va amenaja o stație de intervenție”

Toma: „Pentru că Primăria Buzău nu mai are terenuri, încercăm să facem rost de la celelalte instituții din Buzău”

Pentru ca terenul din Bariera Brăilei să ajungă la Primăria Buzău e nevoie de hotărâre de Guvern.

Primăria Buzău s-a înțeles și cu Ministerul Apărării pentru transmiterea unui teren învecinat Pădurii Crâng, lângă unitățile militare din capătul str. G-ral Baștan, unde va amenaja anul viitor cel mai mare cimitir municipal. Și pentru acest teren e nevoie de o nouă hotărâre de Guvern.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Ce vrea să facă AICI. Terenul e al Jandarmeriei

 • Ce-ar merge un parc pe alea 12 hectare !

  Cu câteva zeci de milioane de coco ar ieși un parc format dintr-un gazon atât de verde și frumos, pfiuuu….

 • Nașpa. Acolo trebuia să se facă en-gros-ul de legume și spațiile de depozitare cu frig pentru producătorii locali. Aste erau planurile dlui primar acum ceva vreme. Precum în cazul Iazului, când proiectul final nu a fost și cel inițial, cam așa se sfârșește și aici se pare. De s-ar face numai și hub-ul, că-n Bariera Ploiești, pe spațiul poligonului auto, niciun gând. Aeroportul ce-o mai face? Dar pista de curse? Parcul ”deltă” s-a făcut parc cu lcuri de joacă am văzut. Sistematizare, moarte curată. Păcat, l-a afectat tare rău referendumul, altă explicație n-am. Să-și ia consilieri și sfătuitori pertinenți, nu să-i vadă pe toți cei care-l critică drept dușmani și poate nu-l vom pomeni cu tristețe.

 • Cel mai gospodar primar care a visat vre-un buzoian a intrat an istorie place nu place omul e bun nai cei face.

 • Păi piața de gross cu depozite frig pentru producători nu mai e la modă… i-a trecut… păcat

 • Primarul iar uita ce a visat noaptea si vine cu alte vise? Mai demult zicea ca acolo va fi exact cum scrie mai sus, piata en-gros, iar ca un hub de tipul park-and-ride va fi in locul poligonului auto.
  Unde este viziunea de proiectele sunt schimbate toata ziua?

 • poate latesc si drumul dintre cele 2 poduri la 2 benzi pe sens

 • si rezolva cu acumularea aia de apa sens spre iesire din buzau pana in breteaua de coborare din zona industriala … ca e periculoasa balta aia … si se formeaza de ceva ani cand ploua …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.