Ce vrea să facă Toma pe o stradă aglomerată. Sunteți de acord ?

Imaginea de mai sus, cu două camioane de marfă oprite – unul pe carosabil, unul pe trotuar – a fost surprinsă la amiază pe strada Transilvaniei.

Mai exact în zona superaglomerată a angrourilor din Buzău de pe Transilvaniei.

În urma numeroaselor plângeri, atât ale șoferilor, dar și ale pietonilor, primarul C-tin Toma vrea să impună restricționarea accesului mașinilor de marfă.

„Circulaţia autovehiculelor pe strada strada Transilvaniei (între strada Crinului şi strada Constitutiei) este foarte anevoioasă din cauza staţionării pe perioade îndelungate a autovehiculelor care aprovizionează magazinele din zona respectiva. În vederea asigurării liberei circulaţii a pietonilor şi a autoturismelor propun instituirea unor restricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Iată și programul de aprovizionare cuprins în proiectul de hotărâre ce va fi propus consilierilor locali în ședința din luna august:

„Circulaţia autovehiculelor cu masa maximă totală autorizată mai mare de 3,5 tone în scopul aprovizionării cu mărfuri a unităţilor de desfacere şi punctelor de lucru situate pe strada Transilvaniei (între strada Crinului şi strada Constituției) din municipiul Buzău, va fi permisă după cum urmează:

a. în intervalul orar 18.00 ÷ 06.00 accesul şi circulaţia acestora sunt permise;

b. în intervalul orar 06.00 ÷ 18.00 accesul şi circulaţia acestora sunt interzise.

Nerespectarea orarului reglementat va constitui contravenție şi se va sancţiona cu amendă de la 250 lei la 1000 lei. Contravenientul poate achita pe loc sau în termen de cel mult 48 de ore de la data înmânării procesului-verbal ori, după caz, de la data comunicării acestuia, jumătate din minimul amenzii.

Proiectul va fi în dezbatere publică până pe 08 august:

Anunț-Public_mic-transilvaniei-restrictii

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.