Ce vrea Toma să facă aici. Primăria dă teren mai mult decât primește

C-tin Toma a fost filmat azi în stația de autobuz din vecinătatea Pieței Centrale (str. Ostrovului).

Toma a anunțat că a inițiat un schimb de teren cu Parohia Sf. Îngeri cu scopul de a crea aici o stație de autobuz modernă (acoperită) și generoasă ca spațiu.

Primăria va primi un teren de 144 metri pătrați și va oferi parohiei, în schimb, o parcelă de aproape trei ori mai mare – 433 mp.

Toma a explicat că orașul nu va pierde nimic întrucât terenul oferit la schimb va rămâne tot spațiu verde și alei (cum este acum).

„În zona parcului Sf. Îngeri, Parohia nu a emis absolut nici un act de dispoziție asupra acestuia, lăsându-l permanent liber, în administrarea efectivă a Primăriei Buzău. Terenul oferit la schimb este în apropierea Bisericii, fără ca acesta să își schimbe destinația de spațiu verde și alei așa cum se prezintă acum”, a scris Toma în hotărârea trimisă spre aprobare Consiliului Local.

CONTEXT

În curând Primăria Buzău va demara un proiect pentru modernizarea a 81 de stații de autobuz (neacoperite în prezent) din oraș (printre care și cea de la Sf. Îngeri).

FOTO: Printre stațiile care vor fi acoperite se numără și cea de la Clubul Politistilor

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Un comentariu la „Ce vrea Toma să facă aici. Primăria dă teren mai mult decât primește

  • Domnule Tereaca vedeti si statia de autobuz din Dorobanți vis a vis de Mândrești arata super. acolo ce o sa fie ? este totul ultramodern.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.