Ce zice Gagu despre Toma

Astăzi, la sărbătoarea Hasdeului, a participat în calitate de absolvent al liceului și Ionel Gagu, unul dintre cei mai importanți industriași buzoieni.

Prilej pentru reporter, în timp ce primarul Toma își ținea discursul pe scenă, să-l întrebe pe omul de afaceri ce părere și-a făcut despre edilul șef:

„Îmi place. Sincer. Se vede că e pus pe treabă. Mai ales după ce s-a pornit campania asta de asfaltări, lumea a început să-l aprecieze. Nu sunt însă de acord cu el pentru că e, uneori, arțăgos la vorbă. I-am și spus asta, îmi permit, suntem prieteni vechi. După revoluție am și avut o societate împreună. Cred că i-ar face bine să fie mai temperat, să vorbească mai puțin. Sau, măcar, să nu mai atace pe unul și pe altul. Nu face decât să-și atragă dușmani. Cred că eu am rămas singurul său prieten. Treaba lui, ca primar, e să facă lucruri utile buzoienilor. Oamenii îl vor aprecia pentru asta, mai puțin pentru vorbe”.

Spusele antreprenorului buzoian au fost întrerupte însă de fiica sa, Luana, absolventă tot de Hasdeu.

Aceasta a ținut să-și facă o poză cu tatăl său pe holul liceului.

Luana Gagu, lucrează în București la o firmă de marketing ce nu are nicio legătură cu afacerile tatălui.

Citește și articolul: Fetiță de doi ani, atacată de un câine cu stăpân în Parcul Marghiloman

Este căsătorită cu Karoly Borbely, fost ministru al Comunicațiilor și fost secretar de stat. cei doi au împreună o fetiță.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.