Ce zice prognoza meteo

De vreo două săptămâni, dacă nu mai bine, circulația în intersecția Unirii cu Bălcescu e restricționată (în zona de conexiune a magistralelor de apă):

Euskadi (firma care a schimbat țevile) trebuie să refacă terasamentul, cât să le convină celor de la Strabag pentru a asfalta (Strabag asigură garanția de cinci ani).

Balastul s-a pus o dată, s-a compactat, dar – ghinion – a venit ploaia înainte ca Strabag să asfalteze.

Acum e în desfășurare runda doi. „Dacă nu plouă, mâine se asfaltează!”, i-au transmis azi reporterului buzoienii.ro reprezentanții Euskadi.

Prognoza arată că mâine, la Buzău, va fi înnorat, dar că nu va ploua.

Să sperăm că Strabag va pune asfaltul și că traficul de pe Unirii va reveni la normal.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Ce zice prognoza meteo

  • Dacă ați fost atent la ăștia 4 ani de când durează acest nesfârșit șantier,poate ați observat ca Strabag nu a lucrat niciodată sâmbăta di duminica.Nu cred ca o va face acum.

    Răspunde
  • Aaaa, deci de-aia săpau ăia și iar astupau și iar sapau și iar astupau, de câteva săptămâni încoace, că nu se nimerea terasamentul sa iasă pe placul dorințelor Strabagului !

    Vai de capul lor dar mai ales vai de capul nostru că încă permitem bătaia asta de joc la adresa noastră. Tot felul de tentative de meșteri care experimentează in premiera absolută soluții de construcții, aici, la Buzău, pe timpul, nervii și banii noștri.

    PS: invita-l pe Toma, Tereacă, să meargă cu mașina peste porțiunile proaspăt reasfaltate din Unirii Nord sa constate cu propriile simțuri cum a ieșit peticirea reasfaltarii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.