Ce ziceți de asta ? La Sibiu ora de parcare costă mult mai puțin decât la Buzău! Iată de câte ori e mai ieftină!

Fotografia de mai sus a fost realizată azi de subsemnatul. La invitația unui prieten sunt în drum spre Zagreb, Croația, pentru a mai „fura” câte ceva. Mai exact de a descoperi lucruri noi și utile, care ar putea fi aplicate și la Buzău.

Pe drum, am făcut o escală la Sibiu. Mașina a fost lăsată într-o parcare cu plată, la câteva minute de centru, mers pe jos.

Prima constatare a subsemnatului a fost că la Sibiu parcarea e mult mai ieftină decât la Buzău. Mai exact, de 12 ori mai ieftină!

Dacă la Buzău te costă 2 lei ora, la Sibiu e doar 1 leu pentru șase ore! Ba încă și mai ieftină, căci după ora 18.00 nu se mai taxează după cum se poate citi pe automatul fotografiat. Astfel că doar cu un leu îți poți lăsa mașina de la ora 14.00 până a doua zi dimineață.  

În plus, toate parcările publice cu plată sunt prevăzute cu automate la care se poate achita acest serviciu, iar zona este supravegheată video. Deci, fără angajați care să taie bilete.

Sistemul ar urma ca în doi trei ani să fie implementat și la Buzău în caz că proiectul ce va fi depus de Primăria Buzău va fi declarat eligibil.

Următoarele constatări au fost că la Sibiu subsemnatul n-a găsit nicio groapă în astfalt, deși și pe aici a fost iarnă, și că orașul e într-adevăr unul superb, localnicii având cultul respectării, îngrijirii și conservării clădirilor vechi. 

Auraș Tereacă

 

loading...

2 comentarii la „Ce ziceți de asta ? La Sibiu ora de parcare costă mult mai puțin decât la Buzău! Iată de câte ori e mai ieftină!

  • În special al clădirii din bulevardul N. Bălcescu nr . 29 !

    Răspunde
  • ȘI LA GALATI S-A INCHIS HOȚIA. ADICĂ R.A.M. Buzoienii trebuiue sa scape cat mai repede de acesti jepcalai. IN RATE SE POT PROCURA CENTRALE PROPRII și fiecare foloseste cât este necesar. CEI CARE COMENTEAZA NEGATIV INITIATIVA DOMNULUI PRIMAR AL GALATIULUI SAU AL BUZAULUI, ori lucreaza la RAM, ori au interese materiale proprii. Chiar si pensionarii, cu ajutorul rudelor, cu vointa, pot sa se debranșeze.
    DEBRANSAREA SA SE FACA FARA DOSARE CERUTE ABUZIV DE RAM, CI DOAR PRINTR-UN SINGUR ANUNT LA ASOCIATIA DE PROPRIETARI, iar personalul RAM, va regla presiunea instalatiei din punctele termice, fara sa mai ascultati BALIVERNELE celor care vor bani gratis de la populatie. ExempluȘ Daca la un bloc sau trei blocuri se strca alimentarea cu a.calda sau căldură, se sparge punctele termice? Ele sunt reglate in functie de consumatori manual sau automat. Succes Domnule Primar!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.