Ce ziceți, poate lua curba ? Vezi mai multe foto de la fața locului

Aceasta e curba la 90 de grade din interiorul satului Focșăneii de Jos.

Foto de pe cealaltă parte

Se pune întrebarea dacă autobuzul poate lua această curbă.

De ce e important ca autobuzul 11 să poată lua curba ? Pentru că în acest fel cursa devine mai profitabilă!

Autobuzul va circula astfel prin trei sate populate (Gura Câlnăului și Focșăneii de Jos, plus zona Cazărmii din Mărăcineni) spre deosebire de traseul actual care merge în gol de la Autorolla până la Focșăneii de Sus.

Posibilitatea ca autobuzul de pe traseul 11 să acceseze acest traseu prin cele trei sate (în caz că se poate lua curba) a apărut după ce Primăria Vadu Pașii a construit recent un pod peste Câlnău (în afara celui pe tuburi).

„Am beneficiat de o conjunctură favorabilă și l-am făcut. Sper că e o surpriză plăcută pentru locuitorii comunei. De-acum nu vor mai sta cu grijă că atunci când se va umfla Câlnăul va lua podul de tuburi. De asemenea, realizarea podului deschide posibilitatea de a introduce autobuzul 11 prin Gura Câlnăului și Focșăneii de Jos”, a anunțat primarul din V. Pașii – Gheorghe Firon

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Ce ziceți, poate lua curba ? Vezi mai multe foto de la fața locului

  • Cu soferii pe care ii are transbus-ul oamenii ce locuiesc in curba ar trebui sa isi faca vreun gard de beton de vreo 3 m inaltime ca sa nu intre chiar direct peste ei in casa.

  • Este destul de urata acea curba dar nu imposibila . Circul pe acea portiune de drum si cred ca se poate si cu „articulata” pe acolo.momentan se circula lejer prin zona , este un pic dificil ca trebuie sa intri singur in acea curba ca ocupi ambele sensuri …in rest liber si deschis traseul

  • La cateva case de curba locuiește si nea Petrica,om care a lucrat o viata ca si sofer camion ! El intra lejer cu tirul pe acolo si va asigur ca acea curba se poate lua inclusiv cu autobuzele lungi deoarece spatele urmeaza fața nu taie curba ! Lejer intra autobuzul pe acolo,sunt simple motive acea curba !

  • Mi-a plăcut comentariul dvs, domnule Tănase. „Că se poate intra chiar cu tirul”. Involuntar, m-ați făcut să râd, după o zi grea.

  • Are dreptate Tănase, în acea curbă locuiește un șofer de tir,dacă el reușește să i-a curba cu tirul merge și autobuzul.

  • Are dreptate Tănase, în acea curbă locuiește un șofer de tir.

  • Întrebarea este dacă are loc autobuzul de toți creștinii care au mașinile în fața porții și nu în curte …circul zilnic pe acolo dar poliția nu le face nimic ….după 8 ore de munca sa faci jaloane printre babe copii și mașini e cam aiurea ….nu mai vorbesc de autobuz

  • Sunt multi idioti care isi lasa parcata masina pe sosea in fata portii si nu se iau masuri de catre politia ,care nu mai exista la Vadu Pasii .Si mai e o curba la Gura Cilnau,mai nasoala ,unde un individ dubios care repara masini ,,la negru,, lasa parcate masinile in curba! Vad toti ,asta,ii incurca si pe ei,dar se pare ca acest fasolos are influenta dracu de nu il atentioneaza sau amendeaza nimeni! Plus ca rablele alea parcate acolo apartin si un or cacanari din sat ipocriti ! HANAFULE,MELITIO,unde sunteti mo ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.