Cea mai bună! Contribuție importantă la victorie

Care a fost cea mai bună jucătoare a meciului de aseară (Buzău – Bistrița 25-22)?

Reporterul buzoienii.ro a cules la final mai multe păreri de la specialiști și simpli spectatori. Opiniile s-au îndreptat înspre extrema Ana Maria Popa-Iuganu și centrul Maria Gavrilă. Cu un mic plus pentru „Ancuța”, care primește acest titlul neoficial, drept mulțumire și încurajare.

Ancuța, bucuroasă, la finalul meciului de aseară. Are 29 de ani, s-a născut și a început handbalul la Roman, iar sezonul trecut a devenit campioană cu Rm. Vâlcea.

Au contat în desemnarea Ancuței cele 7 goluri marcate, din care câteva în viteză, pe contraatac, dar și aportul defensiv.

Ovidiu Mihăilă, antrenor SCM Gloria: „Care a fost cea mai bună jucătoare ? Echipa! Ca să fiu și mai exact, apărarea. Ea a câștigat meciul”

În apărare au jucat de la stânga la dreapta Gavrilă, Popa, Petrovic, Mărginean, Apetrei și Simion plus portărițele Blazek și Mârcă

E evoluție bună, îndeosebi în prima repriză, a avut și centrul Maria Gavrilă – la cel mai consistent meci de la venirea la Buzău. „Pot mai mult. Sper să fac meciuri mult mai bune”, a spus Maria la final.

Gloria Buzău, marcatoare: Ana Maria Popa 7g, Gavrilă 4, Simion 4, Subțirică 3, Petruș 3, Petrovic 1, Apetrei 1 și Mărginean 1.

Sâmbăta viitoare SCM Gloria joacă la Zalău, iar apoi vine derby-ul cu Corona Brașov, echipă neînvinsă până acum.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.