Cea mai bună dovadă că DECIZIA e una aberantă

Asta e cea mai bună dovadă – de la Buzău – că decizia guvernului Orban de a închide – de mâine – piețele acoperite e una ilogică.

E vorba de aceeași locație:

Dacă imobilul din imagine ar fi rămas piață (cu 2 cumpărători la 10 minute) el ar fi fost închis de mâine.

Așa, transformat în supermarket (cu 10-15 clienți la 5 minute) el poate funcționa bine-merci.

A nu se înțelege că am avea ceva cu magazinul Bian (ba dimpotrivă, în condițiile în care patronatul e buzoian și aici se comercializează și produse locale).

Doar că supermarketul înființat în mai 2020 în locul Pieței Crâng servește cel mai bine pentru a reliefa actuala aberație guvernamentală.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Cea mai bună dovadă că DECIZIA e una aberantă

  • Domnule Tereaca, dar de ce nu scrii dumneata și de Lidl, Kaufland sau Carrefour, acolo unde nu se tine cont deloc de distanțarea sociala. Acolo verifica cineva câte persoane sunt în magazin, dacă sunt purtate măștile sau dacă se păstrează distanța?

  • … suntem în RRomânia, nu?
    Să schimbe prin HCL denumirea din Piața Centrală în Supermarketul Central Stan Săraru și … voila, nu mai e piață, e market, poate sta deschisă… 😉

    Auraș, politrucii zilei iau și ei decizii aberante, dar nu le mai cânta în strună pesediștilor, o fi ea campanie electorală, dar ce a făcut ciuma roșie când au avut puterea? Exact, ceea ce fac și ăștia de acum, adică NIMIC ! NIMIC BUN! Doar adună averi colosale fără să fie de vreun folos.

    Cu excepția domnului Toma, pe care îl admir și respect, disociindu-l de restul partidului, de restul politicienilor din România m-aș lipsi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.