Cea mai bună de la Gloria ratează derby-ul cu Minaur

A fost cea mai bună jucătoare a partidei cu Corona Brașov.

A dat atunci 9 goluri din acțiune (vedeta Târcă a reușit doar 3), cunoscătorii apreciind că Alina Ilie a reușit cel mai bun meci al carierei.

Din păcate, în același meci, Ilie s-a accidentat la un deget. Temerile s-au confirmat, Ilie nu va putea pune mâna pe minge 21 de zile!

Succesul cu Brașovul pare să fi fost o victorie a la Pirus. Alina Ilie va sta în tribună alături de Druțu și Khouildi la derby-ul pentru locul 3 cu Minaur

Ce ghinion, Ilie lasă echipa înaintea unui meci și așa pe muchie, în doar patru jucătoare de atac la linia de 9 metri: Rotaru, Gavrilă, Stoleru și Petruș, din care doar ultima poate arunca de la distanță.

În schimb, Minaur are șapte jucătoare la 9 metri: Shteriova, Lisewskaia, Masna, Tamaș, Popa, Szolosi și Polocoșer. Minaur e pe 3, cu cinci victorii și o singură înfrângere (contra CSM București), iar etapa trecută a făcut instrucție cu Zalăul 24-16 (care mai înainte învinsese Buzăul destul de lejer).

Marija Shteriova, principala marcatoare de la Baia Mare, aici în tricoul Macedoniei

Partida SCM Gloria – Minaur Baia Mare va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00 la Sala Sporturilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.