Cea mai periculoasă intersecție din Buzău. ACUM

Cât a stat (10 minute) reporterul buzoienii.ro în intersecție niciun șofer care venea dinspre str. Transilvaniei n-a oprit!

Pe undeva explicabil, întrucât indicatorul „sens giratoriu” și cel auxiliar, cedează trecerea, au apărut doar de câteva zile.

Noul giratoriu a apărut în față la „Clubul Polițiștilor” cu scopul de a facilita accesul și ieșirea din intersecție pentru str. Popa Tun (și, mai departe, a celor de la blocurile din Unirii Nord).

Repet, niciunul dintre șoferii care au venit dinspre Transilvaniei, pe banda de lângă noul giratoriu, nu a oprit.

Accidente nu s-au produs pentru că toți șoferii care au venit dinspre str. Popa Tun au avut grijă să oprească (unii cu scrâșnituri de roți!) și să-i lase pe cei dinspre Transilvaniei să treacă.

E drept, indicatoarele cu „cedează trecerea” și mai ales cel cu „atenție, sens giratoriu” sunt obturate de arbuștii tuia plantați în primul scuar:

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Cea mai periculoasă intersecție din Buzău. ACUM

 • Sa vedeți în curând accidente din cauza „frumuseților de copaci”.. Abia te poți asigura acum, dar peste câteva luni când vor mai creste. Trebuiau probabil, alte cheltuieli acoperite și nu aveau alta „perdea”..

  Răspunde
 • Nu poti pune semnu de giratoriu la orice scuar, sub orice forma, lipit de lateratul unei strazi, apoi sa ai pretentia lumea sa ia aberatia respectiva de buna. Acolo ar trebui sa puna cedeaza trecerea celor care vin de pe Popa Tun. Giratoriile trebuie sa iti apara in fata, nu in lateral, din senin. Scuarul ala intre doua sensuri de strada nu poate fi numit giratoriu oricum l-ai lua. Doar la noi vezi giratorii facute din 3 bidoane vopsite, giratorii care iti apar in stanga, in dreapta. Iar indicatoarele alea nici nu trebuia sa apara pe stanga, ci pe partea dreapta. Dar nici pe dreapta nu are sens sa le pui, ca orice om daca vede semnul, se uita in fata ca sa apara giratoriul, nu din lateral, de dupa boscheti.

  Răspunde
 • exista un standard asociat lucrarilor rutiere … ce e acolo este o solutie improprie si ar trebui sanctionata ca atare.

  Răspunde
 • Cei din primaria Buzau s-au gândit la un nou mod de reciclare a peturilor. Nu le mai duc la pubela, le refolosesc pe post de sens giratoriu. Dacă mergi prin oraș vezi multe astfel de sensuri giratorii în care nu încape nici măcar un motoscuter. Șoferii din Buzău care circula zilnic s-au obișnuit cu astfel de capcane, dar pericolul apare când în aceste intersecții circula șoferi din alte localități. Cum sa faci un oraș mic sa para mare? Obtructionezi traficul rutier și astfel creezi ambuteiaje de cred bucureștenii sunt la ei acasă.

  Răspunde
 • Giratoriu, cu o linie continuă în mijlocul lui! Păi șoferii respectivi care opresc dinspre strada Popa Tun chiar respectă semnul de circulație.

  Răspunde
 • Daca s-ar face un audit al acestei intersectii ar lua nota 2 cu indulgenta. Nu stiu cum reusesc cei responsabili de la politie sa dea aviz favorabil unui pericol public. Scopul drumurilor nu este de a ascunde capcane in care cei neatenti sa cada in ele si sa sufere si cei nevinovati alaturi de acestia. Se vede ca nu exista responsabilitate din partea celor care iau astfel de decizii si ajung la astfel de aberatii. Noi le invatam ca suntem in oras, dar un necunoscator cade in capcana. Sa speram ca nu vor muri oameni sau vor fi raniti in accidentele ce sigur vor urma. Doar atunci se vor trezi si cei responsabili si vor remedia situatia. Ironic este ca au refacut toata strada si puteau sa gandeasca si sa fac totul de la 0, dar au gandit-o prost, cu ditamai scuarul si cu reducere de la mai multe benzi la una singura si cu, cireasa de pe tort, giratoriu capcana.

  Răspunde
 • La fel de neinspirați au fost și când au făcut preselecția la giratoriu cu avion când vi din centru pe șosea este o săgeată mare cu semnul înainte dar de fapt te trezești cu linie continua la jumătatea mașinii. Nu mai zic de banda de preselecție înainte cea de lângă axul șoselei. Pur și simplu te arunca în mijlocul giratoriului. Da poliția rutieră nu vede nimic. E bine așa.

  Răspunde
 • Aveti pretentii vizavi de primaria si politia rutiera buzau ?
  Credeti ca pot intelege ca se incalca normativele ?
  Vorbiti de siguranta circulatiei ? Cu cine ?
  bafta

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.