Ceartă între locatari la un bloc din Micro XIV. „Domnu’ Toma, mai aduceți două”

Bănci distruse cu toporul în Micro XIV de un cetățean sătul probabil până peste cap de scandalul din fața blocului.

Locatarii se împart în două. Unii vor bănci, alții nu. După incident, primarul Toma e rugat de cei din prima categorie să aducă două bănci noi.

„Canapelele au fost distruse de un locatar al blocului. Am dori, domnule primar, două canapele noi. Copiii noștri stau acum pe ciment, pentru că nu mai au bănci. Adresa este blocul 35, scara C, din Micro XIV. Vă mulțumim anticipat!”, i-a scris primarului dna Alina Cristea.

Imediat a venit și replica unui locatar din a doua categorie.

„Doamna Alina Cristea, care își dorește cu ardoare acele canapele, locuieste pe partea opusa. Se gândește doar la dânsa. Canapelele sunt bune, dar ce facem cu gălăgia din timpul zilei și, mai ales, noaptea. Nu la fel ar gândi doamna dacă ar sta pe acea latură. Sau poate că este tipul de om “mort”, ce “poate dormi și în apă”, fără reacții, insensibil, etc.

Primarul Toma, care a citit ambele mesaje, este descumpănit. Ce-ar trebui să facă ?

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

10 comentarii la „Ceartă între locatari la un bloc din Micro XIV. „Domnu’ Toma, mai aduceți două”

  • Primarele nu ar trebui să fie descumpănit, ci ar trebui să dea dispoziție să se scoată naibii toate canapelele din fața tuturor blocurilor din întreg municipiul. Ăia care vor canapele, să stea la taclale, spărgând semințe în fața bloc, sau consumând cafea după amiaza, pe la ora 17.00 și care țin evidența tuturor care intră sau ies din bloc (dar dacă îi ia cineva la întrebări în legătură cu o persoană, ei n-au văzut nimic), ei bine, ar trebui să se mute la țară și să stea toată ziua pe canapea la poartă. De ce naiba nu se duc în parcuri sau pe bulevarde? Și acolo sunt bănci, dar sila de a se deplasa e mare… Afară cu canapelele din fața blocurilor!

    Răspunde
  • Sunt supuşi toţi locatarii unui vot. Şi partea care va ieşi majoritară va avea de câştigat. Simplu şi democratic.

    Răspunde
  • Problema este că în foarte multe cazuri aceste canapele sunt utilizate de bețivani ori tineri scandalagii și nu de către bătrâni. Foarte mulți bătrâni merg în parcuri și nu zac pe canapelele din fața blocului. Aceste deranjări ale liniștii publice de către tot felul de turbulenți s-au intensificat în ultimii ani și da, aceste canapele au devenit un inconvenient major pentru locatari, nu numai în Micro14. Chiar nu văd rostul amplasării lor la intrarea blocului.

    Răspunde
  • Primăria n-ar trebui sa se ocupe de canapelele din fața blocurilor! Dacă vor locatarii, să le plătească.

    Răspunde
  • Aceste canapele în fata blocurilor, sunt o permanenta sursa de mizerie, coji de semințe, sticle și doze goale de băutură, ca sa nu mai spunem despre marea de scuipați din jurul lor. O permanenta sursa de gălăgie și cuvinte obscene rostite în gura mare de către o buna parte a celor ce stationeaza sub geamurile locatarilor. Zona Micro 14 este cunoscuta pt așa ceva. Ar trebui desființate în toate cartierele aceste canapele aducatoare de mizerie și gălăgie.

    Răspunde
  • Canapelele puse langa intrarea in blocuri sunt o calamitate fonica si locuri unde se acumuleaza gunoaie. Vai de locatarii de la parter si de cei mai apropiati de aceste locuri cu banci.
    Banca la poarta – obicei rural, unde stai spargand semintze sa vezi cine mai trece pe ulitza, cum este imbacat(a), daca avea ciorapii strambi si vanatai la ochi. Numai ca acolo nu deranjeaza pe nimeni.
    Bancile langa bloc ar trebui interzise cu desavarsire……[Leo]

    Răspunde
  • Nu ne trebuie nici o canapea in fata blocului, seara se aduna acolo tineri cu capul plin de droguri care fac o galagie infernala. Nu mai spun ca si ziua stau cei lipsiti de ocupatie si sa te fereasca Dzeu sa ai copii mici care dorm la pranz, nu se poate de galagie. Cine vrea sa stea la aer sa mearga in parc

    Răspunde
  • Domnul Primar ar trebui să pună Poliția Locală la munca.Unii politisti de la Politia Locala vin se roagă de acei tineri sa plece pentru că niște nenorociți de locatari din bloc i-au reclamat și ei nu au ce să facă trebuie sa intervina !Nu am văzut până acum sa ii legitimeaze,eventual să-i amendeze, sau sa ii ridice să-i ducă la secție și să cheme părinții să îi ia.Pentru că ,da,marea majoritate sunt minori ,nu locuiesc acolo și nu au nicio problema in a înjura,urla sau a da muzica la boxa tare.

    Răspunde
  • politia locala doarme???? in cartiere sunt numai scandalagii, cum se lasa noapte beau de sting si fac mizerie, oare POLITIA LOCALA doarme noaptea ??? de ce este platita?????

    Răspunde
  • Intr-adevar, bancile dintre/din fata blocurilor sunt o sursa sigura de poluare fonica si de mizerie si desi sunt destinate in principal locatarilor cu probleme de sanatate (cei ce nu se pot deplasa lesne pana in cel mai apropiat parc) aceste banci ajung sa fie folosite cu preponderenta de trecatori sau de tineri. Lipsa de civilizatie si teribilismul adolescentin vin la pachet cu tulburarea linistii (indiferent de ora) si cu acumularea de deseuri. Adevarat este ca – de cele mai multe ori – persoanele varstnice, cele pentru care sunt amplasate aceste banci, se transforma in „detectivi particulari”, detinatorii secretelor de cartier, foarte atenti la tot ce se petrece in jur. Pe scurt: Banca din fata blocului = statie de bruiaj + groapa de gunoi + punct de observare. Decizia cred ca este simpla prin prisma „beneficiilor” aduse mediului urban….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.