La loc comanda. Gloria continuă activitatea și pleacă azi în cantonament

Prosport a publicat în urmă cu câteva minute un articol cu titlul „SCM Gloria Buzău a revenit asupra deciziei de retragere din Liga 2, la o zi după anunțul făcut inclusiv către FRF. Echipa lui Ilie Stan pleacă în cantonament”.

După ce inițial a afirmat că informația ProSport e falsă (și a rugat presa să nu mai „plece după fentă” și „să pună sare pe rană”), puțin mai târziu Cristi Ceaușel a revenit și a confirmat știrea Prosport.

Ora 16.30 „Da, până la urmă echipa va pleca azi în cantonament. La federație nu s-a trimis niciun document privind retragerea SCM Gloria din Liga 2. Lucrăm la mai multe scenarii de a salva echipa. Există un interes și din zona privată. Vom comunica detaliile atunci când va fi ceva sigur”

Salvată de suporteri

Cel mai probabil, Gloria (echipa de seniori) a fost salvată din drumul către groapă de suporterii ei. Pe Facebook au apărut sute de comentarii negative, din care unele virulente, asupra deciziei primarului de retragere a echipei din campionat.

Confruntat cu acest val de simpatie pentru echipa de fotbal, Toma a cedat și a acceptat că Gloria să continue în liga 2.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „La loc comanda. Gloria continuă activitatea și pleacă azi în cantonament

 • Toma si-a dat seama ca va intra si el in galeata odata cu Gloria. De frica s-a sucit asa cum a facut toata viata lui.

 • Toma ar trebui să se gândească mai bine înainte de a face un rau Buzaului !
  Nu poți să distrugi istoria unei echipe de fotbal cu o istorie de 50 de ani , sa stergi cu buretele la Buzau acest fenomen social.
  Trebuie sa suportam consecintele votului unor ”neica nimeni” care au votat extaziati pentru ronduri cu locomotive si avioane, rable de autobuze care vor sta de acum in garaj, pentru distrugerea RAM,-ului, Companiei de Apa, Urbisului etc.

  P.S.
  Sunt si eu unul, dintre sutele de buzoieni care si-a luat abonament in 2019 si care nu a putut beneficia integral de el, pentru ca a venit pandemia, dar am considerat ca banii dati pe abonament va ajuta echipa.

 • asa e cand soarta unor echipe depinde de vointa discretionara a unei singure persoane (pe banii altora, ca daca era pe banii lui era altceva) – la soarta fotbalistilor s-o fi gandit ? daca desfiinta macar trebuia s-o faca imediat dupa tur ca sa aiba timp oamenii sa se transfere. de asta si din alte multe motive in timp ar trebui sa nu mai existe echipe finanate de primarii, consilii judetene sau ministere (macar nu la nivel profesionist, si pt toate sporturile) – sau sa fie finantate direct de cetateni daca vor printr-o suma anuala de exemplu, ca tot din banii lor se finanteaza (ca un impozit).
  asa cum eu ca bucurestean mi-as dori desfiintarea csm bucuresti, care nici macar nu este echipa bucurestenilor, care tin cu steaua, dinamo, rapid etc (macar gloria sau csm este echipa buzoienilor)

 • O mare greseala a lui Toma. Și i-a pus in cap pe toți. Și pe cocalarii microbisti, care il vor tine minte chiar daca s-a sucit, si al celor care nu vor sa tina din banii lor echipe de fotbal, ci prefera alte investitii utile.

 • Hai Buzauuuu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.