Cei din UPU și Ambulanță: „Nu vă atingeți de Arafat!”. Replică, ministru: „Dați o lege!”

„Nu vă atingeți de Arafat”, e titlul potrivit al comunicatului scris de angajații de la UPU și Ambulanță din țară.

Scrisoarea publică a fost semnată la Buzău de șefii de la UPU și Ambulanță, dr. Adrian Zoican respectiv Luana Zissu – vezi mai jos conținutul ei.

De partea cealaltă, ministru de interne, Marcel Vela a replicat ironic:

„Să se dea o lege prin care Departamentul pentru Situații de Urgență condus de Raed Arafat nu poate fi controlat niciodată și de nimeni și imediat ne oprim. Vom înțelege atunci că ei sunt stat în stat. Deci, se poate face audit la Poliție, la Jandarmerie, oriunde, numai la departamentul lui Arafat nu. Dacă un ministru nou în funcție cere audit în toate structurile Ministerului de Interne, așa cum e normal, la DSU nu se poate că vine Arafat și țipă că se vrea demiterea lui”.

Marcel Vela, ministrul de interne

Cei din UPU și Ambulanță susțin că au informații că se urmărește demiterea lui Arafat pentru a se putea privatiza serviciul SMURD. Vezi mai jos comunicatul (CLICK pe săgeată pt. a terece la pagina următoare).

Comunicat-de-presa-sistem-de-urgenta-final

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Cei din UPU și Ambulanță: „Nu vă atingeți de Arafat!”. Replică, ministru: „Dați o lege!”

 • ,,Cum să ajungi, tu, angajat al statului,dr Zissu și dr Zoican, să protestezi pentru o schimbare din funcție a cuiva, ajuns și menținut acolo doar prin voință politică, când esența democrației este acceptarea regulii că așa cum acel cineva a fost numit într-o funcție guvernamentală, (adică politic), tot așa (adică tot politic) va fi și eliberat din acea funcție (nu demis!)?
  Indiferent cât de bine (sau imperfect) și-a îndeplinit prerogativele…
  Pe scurt, funcție guvernamentală “pe viață” (sau până la pensie!) nu îți poate oferi (ca să nu mai spun – garanta) nimeni.Să mă mir de faptul că Raed Arafat nu a sancționat-o pe doctor Zissu la data la care m-a dat afară de la SAJ BZ?

  Mă irită la maximum sentimentul că o categorie profesională începe să se exprime ca o armată personală a lui Arafat care nu-și mai găsește egal pe lume!
  E și trist, e și (mai ales!) periculos !
  Și mă mai întreb ceva: de smerenie nu s-a auzit prin UPU-SMURD-SAJ-uri?,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.