„Cei doi polițiști dirijează părtinitor circulația!”

Reporterul buzoienii.ro a contabilizat în ultimele săptămâni mai multe sesizări din partea șoferilor care vin dinspre Căpățânești, Potoceni, Mătești etc. înspre mun. Buzău. Se reclamă că polițiștii rutieriști i-ar favoriza pe cei de pe E85 și defavoriza pe cei de pe DJ203K.

Întrucât și astăzi pe adresa redacției ne-au sosit două astfel de plângeri, s-a considerat utilă publicarea acestui articol.

Mai ales că unele mesaje solicită măcar explicații, în caz că  o rezolvare favorabilă a situației nu este posibilă.

„Bună ziua. Încerc pe această cale să semnalez un fapt foarte deranjant. În fiecare dimineață devreme, la capătul dinspre Mărăcineni al podului peste râul Buzău, apar doi polițiști de la circulație. Aceștia intervin peste mersul normal al semaforului instalat acolo, dirijând părtinitor circulația. Astfel, pe E 85 nu se stă la coadă, pe când pe drumul județean 203K coloana de mașini se întinde pe mai mulți kilometri ajungând până la Primăria Mărăcineni. Eu mi-aș dori remedierea faptului semnalat, însă dacă nu este posibil m-aș mulțumi și cu câteva explicații din partea Poliției Rutiere Buzău. Vă mulțumesc!” – mesaj cititor

Iată și răspunsul Poliției Rutiere:

„Până acum la adresa noastră nu s-au formulat astfel de sesizări. Polițiștii rutieriști intervin doar la orele cu valori ridicate de trafic, atunci când se formează coloane de mașini. Când situația o impune se recurge inclusiv la dirijarea circulației dintr-un sens pe ambele benzi ale podului” – Poliția Rutieră

Dincolo de răspunsul diplomat al polițiștilor mai trebuie precizat că la momentul închiderii pentru reparații a podului, Comp. Națională de Drumuri (proprietara podului) a sugerat/indicat ca E85 să aibă prioritate.

Mai mult, s-a pus pe tapet inclusiv închiderea completă a traficului dinspre DJ 203 K, șoferii urmând a fi direcționați înspre  Berca și DN10.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți-a plăcut.

Citește și articolul: Va rezolva o problemă des reclamată de buzoieni. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.