Cei trei puști care au fost cu Mario sus, băgați în anchetă

Vlad, Eduard și „Rudu”.

Sunt cei trei tineri care au sărit gardul alături de Mario și au intrat apoi în clădirea vechii poște.

Toți patru au urcat apoi la etajul doi. Din grupul venit inițial (în parcarea din spate) au mai fost patru puști, dar care n-au sărit gardul.

„Buf! La un moment dat s-a auzit o bușitură teribilă. Primul a sărit gardul înapoi Eduard. El ne-a spus: „Mario a căzut de sus și a murit”. Nu l-am crezut. Am zis că glumește. Apoi au venit și ceilalți doi. Și ei au spus același lucru. După care au fugit!” – declarație a unui puști rămas în parcare

După ce s-a sunat la 112 și a venit poliția (și ambulanța), cei rămași au explicat ce s-a explicat. Cei trei (Vlad, Eduard și „Rudu”) au fost culeși pe rând de poliție pentru a da explicații referitoare la ce s-a întâmplat acolo.

UPDATE 1:

Eduard a fost lăsat să plece acasă după ce „s-a spart în anchetă!”. Acesta le-ar fi spus polițiștilor că Vlad l-ar fi împins pe Mario în momentul în care a încercat să se urce pe scară și de acolo pe acoperiș!

În ancheta poliției a rămas cel de-la doilea puști, Vlad „Pompă”.

Eduard, reținut inițial de poliție și acuzat pe platformele de socializare că l-ar fi împins pe Mario a fost eliberat de poliție

UPDATE 2.

Și cel de-al doilea puști, Vlad „Pompă” a fost lăsat să plece acasă. Aceștia urmează să fie puși la „detectorul de minciuni” și să fie consultați de un psiholog pentru a se vedea dacă au discernământ.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.