Cel care a tras cu pistolul în fața disco a fost reținut. Iată de la ce s-au luat

Poliția buzoiană a venit cu clarificări după bătaia de duminică dimineață din fața disco No Limit din Buzău.

Au schimbat pumni și picioare un grup de patru buzoieni din Simileasca cu o gașcă de șase prahoveni de prin Mizil. Conflictul s-a iscat în urma unor dedicații muzicale.

Cel care a tras cu un pistol tip Airsoft a fost un prahovean, ulterior reținut pentru 24 de ore. Iată informarea de presă:

„În dimineata zilei de 7 aprilie, în jurul orei 05:30, în zona unui club de pe raza municipiului Buzău a avut loc un conflict spontan între patru buzoieni pe de o parte și șase prahoveni, de cealaltă parte. Din verificările efectuate se pare că incidentul s-ar fi produs pe fondul unor discuții legate de unele dedicații muzicale. Unul dintre prahoveni a folosit un pistol tip Airsoft, armă ce nu este supusa autorizării și a tras două focuri în plan vertical, niciunul nefiind vătămat. De îndată, poliția județului Buzău a intervenit la fața locului, identificându-i și conducându-i la sediu. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice, iar un prahovean a fost reținut de polițisti pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz” – informare IPJ Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Cel care a tras cu pistolul în fața disco a fost reținut. Iată de la ce s-au luat

  • Dacă sunt atâtea conflicte week end de week end de ce nu se Închide locația ? Nu exista week end fără incident in care sa nu intervină poliția , este un focar de scandaluri !!!!!!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.