Cel mai bun meci la Gloria Buzău. Decisive în victoria cu CSM Buc.

Au fost în mai multe rânduri criticate. Atunci când echipa a pierdut, iar evoluțiilor lor au fost modeste.

Pentru a fi corecți trebuie acum, după victoria bombă cu CSM București, să le felicităm.

Toată echipa a jucat bine aseară, dar trebuie remarcat că Marija Gedroit (7 goluri) și Alexandra Subțirică Iovănescu (5 goluri) au reușit cele mai bune meciuri ale lor de când au venit la Buzău.

Deși se spune că nu e încă refăcută complet, lituanianca Gedroit (inter stânga, 32 de ani) a jucat bine atât în atac, dar și în apărare. Grație ultimelor evoluții, șefii clubului se gândesc serios să-i propună prelungirea contractului.

Laude primește azi și pivotul Alexandra Iovănescu ( 31 de ani, căsătorită anul trecut cu handbalistul Claudiu Subțirică). Constănțeanca a reușit câteva goluri deopotrivă spectaculoase (cu preluarea mingii din săritură în interiorul semicercului) și importante. A provocat de asemenea eliminări în tabăra adversă și obținerea unor lovituri de la 7 metri.

„Alexandra e o jucătoare bună, poate fi chiar foarte bună, dar trebuie să fie jucată. Adică să primească pase utile”, e opinia unui specialist.

Bine au jucat ieri și Diana Ilyina, Carmen Stoleru și portărițele Alina Iordache și Ana Maria Mârcă, dar la ele constanța e deja o obișnuință.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.