Cel mai frumos spectacol care a fost vreodată la Buzău. Sala a fost arhiplină. Iată foto și video

Seară magică oferită de Primăria Buzău celor aproximativ 2500 de buzoieni care au umplut până la refuz Sala Sporturilor.

La intrare, buzoienii au fost întâmpinați de primarul C-tin Toma și cei doi viceprimari, Ionuț Apostu și Andrei Neder, pentru a ciocni împreună câte un pahar de șampanie.

În sală, organizarea a fost impecabilă, fiecare invitat fiind condus de organizatori și voluntari către locul său.

Lucrul cel mai frumos a venit, evident, de pe scenă, Johann Strauss Ensemble încântând asistența cu valsurile aduse cu adevărat direct de la Viena.

Dirijorul și violonistul Russel McGregor a avut și rolurile de prezentator și animator în micile pauze dintre compozițiile muzicale.

Încântătoare a fost și soprana basarabeană Ana Cebotari care și-a confirmat și la Buzău renumele de „Lia ciocârlia României”. Soprana a avut mai multe secvențe în care a urcat pe scenă și i-a cucerit pe buzoieni în momentul în care a cântat „O brad frumos”, atât în română cât și în germană, dar și „O ce veste minunată”.

La final, Ana Cebotari, dirijorul Russel McGregor și întreaga orchestră au fost aplaudați copios, minute în șir.

Întregul eveniment a avut darul de a demonstra că se poate și la Buzău. Cu condiția de a exista viziune și dorință de schimba lucrurile în bine. Lucru care se simte în oraș cam de un an încoace.

Păcat că un astfel de spectacol vine la Buzău poate doar o dată în viață și că nu toți buzoienii s-au putut bucura.

Mai jos este inserată o galerie foto, dar și două secvențe video. Prima, cu Ana Cebotari pe scenă, iar a doua cu aplauzele generoase ale buzoienilor de la final.

 

Aplauze susținute ale buzoienilor la final. Păcat că un astfel de spectacol vine la Buzău poate doar o dată în viață și că nu toți buzoienii s-au putut bucura.

loading...

Un comentariu la „Cel mai frumos spectacol care a fost vreodată la Buzău. Sala a fost arhiplină. Iată foto și video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.