Cel mai lung traseu al Trans-Bus. „Îi dăm drumul de la 1 februarie”

Conducerea Trans-Bus a anunțat că a bătut palma cu Primăria Tisău pentru prelungirea cu 15 km a traseului autobuzului care ajunge acum până la Mierea (Vernești).

Capăt de linie va fi satul Strezeni, de la graniță cu jud. Prahova.

Va fi cea mai lungă cursă a Trans-Bus din jud. Buzău – cu un total de 35 de kilometri (peste cele spre Fulga – Cernătești și Călțuna – Smeeni).

„E o veste bună. Venim în întâmpinarea cetățenilor din comuna noastră care ne-au cerut o alternativă la actualul operator. Vor fi condiții mai bune cu autobuzele Trans-Bus și prețuri mai mici”, ne-a declarat Vernel Dinu, viceprimarul comunei Tisău.

Primăria comunei Tisău, la comun cu cea din Vernești plus mun. Buzău vor acoperi subvenția necesară funcționării acestei curse, în caz că din bilete și abonamente nu se vor acoperi costurile.

De la Mierea, până la noul capăt de linie, Strezeni (graniță cu jud. Prahova) vor fi 8 stații: Lunceni, Grăjdana, Boru, V. Sălciilor, Izvoru, Haleș, Pădureni și Tisău.

Trans-Bus operează acum în 10 comune din jurul mun. Buzău: Mărăcineni, Săpoca, Cernătești, Vadu Pașii, Țintești, Smeeni, Stâlpu, Merei, Vernești și Tisău.

Urmează Săgeata, Poșta Câlnău, Costești și Gherăseni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „Cel mai lung traseu al Trans-Bus. „Îi dăm drumul de la 1 februarie”

 • Pana la Măgura e mai putin. Si sunt f multe sate.

 • Una din cele mai bune realizări în folosul buzoienilor!
  TOMA e mai mult decât un primar de municipiu, din moment ce se îngrijeşte şi de numeroşii buzoieni din aceste comune, asigurându-le condiţii dintre cele mai bune.
  Cinste lui, cinste şi patronului Trans-Bus, GICĂ TOADER! Ăştia da, doi oameni care-şi merită tot respectul!

 • Primarul Toma nu se ocupă de județ ci de aducerea forței de muncă în municipiu, de comerțul buzoian.

 • Frățiilor de la TRANS BUS ați băgat autobuze aproape peste tot, dar la Berca unde sunt 8000 de locuitori când? Dimineața, oamenii nu au loc în actualul mijloc de transport privat și pe tot timpul zilei se sta în picioare sunt foarte mulți navetiști.

 • Dar la pogoanele …când ?! …mama lui de primar … ca au arat islazurile sa le dea la bogătași pământ .., ca nu le era de ajuns …! Ce ne facem noi oamenii de rând ? Mai avem dreptul la ceva in așa zis ,,orașul pogoanele’’

 • Se pare că la Berca “e bine așa”, firma privată și Primăria sau cineva din Primărie fiind “foarte” mulțumiți.
  A, cetățenii, călătorii?!? E, dă-i în …
  Asta zic și eu, Berca e chiar o comună mare și merită legătură civilizată cu Buzăul.

 • De UN AN DE ZILE aștept să vină Trans-Bus la Gheraseni

 • Superba poza acestei stiri. Un persoana ce conduce un turism nu are voie sa faca stanga in acea intersectia, dar un autobuz TRANS BUS are voie sa puna in pericol viata multor persoane care se afla in autovehicul. Toma vrea sa isi bage nasul peste tot, pacat ca uita de multe lucruri care tin strict de municipiu. Aaa….si inca ceva. Siguranta maxina in acele autobuze care sunt fabricate strict pentru transport urban si sunt mai batrane decat majoritatea elevilor pe care ii transporta. Pacat ca nu este Firea sa dea interdictie in functie de norma euro. Eram curios daca are buget de autobuze electrice tOMA.

 • FRUMOS… Hai sa ducem autobuze peste tot in judet, dar in oras,sistemul de transport este la pamant! Din zona industriala nu se poate pleca in orice zona a orasului… daca nici un zona industriala nu trebuie adusa forta de munca, atunci unde? La pod la vadu pasi… Sigur o sa fie cativa dintre voi care spun, ” Ai zona!”… acest autobuz pleaca la 15:00 din capat… eu trebuie sa ma urc fix de acolo… la 15:30 se termina programul… cand ajung la autobuz?
  Eu cred ca ar trebui revizut un pic orarul autobuzelor si traseele…

 • introduceti va rog trans-bus si la gheraseni. domnule primar grabiti venirea la gheraseni a trans-bus

 • Are dreptate cetateanul care spune ca din zona industriala pleaca un autobuz la ora 15.00 si in general muncitorii ies de la munca dupa ora 16.00. Parerea mea este ca de la ora 15.30 si pana la ora 17.00 ar trebui sa circule autobuza zonale cu o frecventa de 30 minute si sa meargă in toate zonele din municipiu.

 • La bălăceanu cand? suntem exagerat de mulți navetiști domnule primar toma. in loc sa bagi in comunele cu cei mai mulți navetiști, bagi unde nu trebuie. vino sa vezi cu ochii tai … toata lumea stie ca ai bani la primărie. cumpara si dumneata câteva autobuze si mărește flota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.