Cel mai mare din Buzău. Are cinci săli. Investiție de 5 mil. €

Primarul C-tin Toma, prefectul Silviu Iordache și cunoscuta cinefilă Irina Margareta Nistor au fost azi invitații Cinema City și Aurora Mall la inaugurarea noului cinema din Buzău.

După tăierea panglicii, invitații și presa au fost invitați să viziteze cele 5 săli de spectacole, cu două mai mult decât vecinii de la Happy Cinema.

De astăzi, de la 13.30, au început să ruleze filmele, astfel cu buzoienii pot verifica de azi calitatea imaginii, a sunetului, confortul scaunelor, cât de mari sunt sălile etc.

Cinema City: „Noul multiplex de la Shopping City Buzău cuprinde 5 săli complet digitalizate, cu un număr total de 880 locuri, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, fiind realizată de Cinema City România împreună cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial”.

Primul weekend la cinema aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie și acțiune:

  • direct de pe covorul roșu al Premiilor Oscar: NOMADLAND (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță, cel mai bun regizor), iar de la Studiourile Pixar filmul de animație SOUL (Oscar pentru cea mai bună animație),
  • Robert de Niro, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones se întorc în comedia THE COME BACK TRAIL,
  • Liam Neeson revenind în forță în filmul de acțiune THE MARKSMAN.

Începutul lunii iunie aduce la Cinema City Buzău mult-așteptatele filme de acțiune de neratat  „Fast & Furious 9”, „Black Widow” și „The Suicide Squad” care te vor ține lipit de fotoliul de cinema, iar thriller-ul „A Quiet Place 2” te va transpune într-un univers post-apocaliptic, unde orice sunet îți va părea cel mai mare dușman. Copiii au și ei parte de premiere, filmele „SOUL” și „Hotel Transylvania: Transformania” fiind pe gustul lor.

Pentru a sărbători deschiderea, începând din data de 27 mai până în 1 iunie (inclusiv) fiecare bilet de copil la film aduce după sine un cadou gratuit, un promoțional de film original, Trolls sau Wonder Woman, în limita stocului disponibil.

loading...

6 comentarii la „Cel mai mare din Buzău. Are cinci săli. Investiție de 5 mil. €

  • Cu acest cinema, orasul Buzau a intrat in randul marilor orase! Bravo!

  • Don Primarele te laudai ca te apuci si de sala fosta Dacia .mai acum un an. Acum tacere totala ca e pe bani primariei. Galagie si publicitate pt. sala privatilor unde preturile sunt pe masura. Vezi ca Dacia se poate si pe bani europeni cum au facut si alti „edili” votati de localnici lor.

  • Daca tu crezi ca la Dacia se va face ceva ok, gestionat de Stat, la care sa vina oamenii cu drag, te inseli amarnic.

  • ADICA NE LAUDAM CU INVESTITIILE PRIVATE ?????????????? DOMNULE TEREACA CHIAR ASA ???????

  • Cine s-a lăudat ? O doar o informatie despre o investitie din orasul nostru.

  • ASA ESTE , NU NE LAUDAM , DAR DAM STIREA CU DOM.PRIMAR IN FATA !!!! NE LASIIIIIIIII CU PROSTELILE ASTEA !!!!!!!!!!!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.