Cel mai needucat popor din Europa. Reușită de ultimă oră între Smeeni și Maxenu (Foto + Video)

Dacă în restul țărilor din Europa, cetățenii nu știu cum să facă pentru a fi mai frumos și mai curat, în România, poate cu excepția Transilvaniei, e aproape invers.

Îndobitocirea populației și prăbușirea a ceea ce se cheamă educație, cultură și morală, face ca între localități, pe marginea fiecărui drum național sau județean să apară gropi de gunoi formate ad-hoc.

Fenomenul se manifestă pregnant și la noi la Buzău, județ în care se întâmplă și ca bibliotecile să fie goale, iar cluburile de manele să dea pe-afară.

Ultimul caz al formării unei gropi de gunoi a fost făcut public de colegii de la Smeeni.com.

Aceștia au făcut publice azi imagini elocvente surprinse între Smeeni și Maxenu.

Deșeuri diverse au fost aruncate pe marginea drumului județean, dar și de-a lungul unui șanț perpendicular pe DJ 203 D.

În acest timp, conducerea Gărzii de Mediu Buzău, instituție creată de statul român tocmai pentru a preveni și lichida astfel de depozite de gunoi, se plânge că angajații au rămas mai puțini, că au salarii mici și nici suficiente mijloace pentru a acționa.

Dacă în orașul Buzău, mai există firma RER, iar la apariția unor astfel de cazuri în presă sunt trimiși angajații societății de salubritate, prin comunele județului nici n-ai pe cine să mai pui la treabă.

Mai jos sunt inserate mai multe fotografii și un clip video.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

4 comentarii la „Cel mai needucat popor din Europa. Reușită de ultimă oră între Smeeni și Maxenu (Foto + Video)

  • Trimiteți pe cei de la societate sa faca si acest lucru. Am vazut ca toata ziua se plimba directorul (Domenii….prest…) cu masina peste tot, inclusiv în weekend. Sa se plimbe cu folos macar.

  • Tiganie…. Au dreptate europenii sa ne considere un popor de tigani.

  • Asa e toata Romania. Un jeg de la un capat la altul. E Romania noastra si a dragilor nostri conducatori care au condus o 27 de ani…

  • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.