Celălalt a fost găsit vinovat

Autoturismul Audi s-a oprit pe cealaltă parte a străzii

Polițiștii rutieriști au terminat documentarea accidentului petrecut aseară în jur de 21.30 în intersecția mare din Bariera Ploiești.

Un Audi alb care rula pe Bd. Unirii dinspre centru și al cărui șofer voia să vireze pe breteaua din dreapta înspre stadion a zburat prin intersecție după ce s-a tamponat cu un autoturism Skoda al cărui șofer intenționa să meargă în aceeași direcție.


Polițiștii au găsit că vinovat este șoferul de 34 de ani din autoturismul Skoda, întrucât acesta rula pe banda a doua a Bd. Unirii și a încercat să vireze în dreapta fără se se asigura dacă de pe banda întâi vine un alt autoturism.

Iar acesta a venit, în speță autoturismul Audi, care după impactul ușor, a zburat prin intersecție peste indicatoarele rutiere și peste scuarul din capătul Bd. Mareșal Averescu.

Șoferul de pe Skoda a a fost sancționat contravențional și va trebui să-i repare mașina celuilalt, deși aseară, în fața reporterului buzoienii.ro susținea că nu este vinovat și reclama viteza cu care se deplasa șoferul de 40 de ani de pe Audi.

Cel mai important lucru e că nimeni nu a fost rănit, întrucât autoturismul Audi, scăpat de sub control, putea face prăpăd dacă pe trecerea de pietoni s-ar fi aflat cineva sau dacă prin capătul Bd. Mareșal Averescu ar fi trecut chiar atunci alte autoturisme.

Citește și articolul: Revoluție în Primăria Buzău! De la 29 la 14! Și urmează la 3!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Celălalt a fost găsit vinovat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.