Cele două etaje erau părăsite de peste zece ani. De ce este o veste bună


Un cititor ne-a sesizat asupra anunțului publicat de site-ul executari.com (CLICK AICI) conform căruia s-au scos la vânzare două etaje ale uzinei Contactoare.

Conform informațiile ulterioare culese de reporterul buzoienii.ro nu e vorba de clădirea mare (P+6), ci de clădirea mai mică (P+4) dinspre Sala Sporturilor (vezi foto din parcarea LIDL).

La etajul 1 funcționează un salon de nunți, etajele doi și trei aparțin unei bănci, iar etajul 4 e în proprietatea SC Contactoare (deținută de omul de afaceri Ștefan Vuza).

Etajele 2 și 3 scoase acum la vânzare n-au mai fost folosite de mai bine de zece ani, acolo funcționând ultima dată o fabrică de confecții.

Vestea bună e că proprietarul (o bancă din București) a primit în urma anunțului mai multe oferte și că e foarte aproape de a încheia tranzacția.

În acest fel, cele două etaje părăsite ale clădirii vor intra în circuitul economic.

„Proprietatea constă în două spații industriale aflate la etajul 2 și 3 într-o cladire P+4E construită în 1980. Pentru accesul catre nivelurile superioare, este realizata o scara interioara, din beton armat. Etajul 2 este in suprafata utila de 1329 mp si etajul 3 este in suprafata utila de 1397 mp. Structura cladirii este de tip cadru din b.a., cu pereti portanti din caramida, izolati termic” – anunț vânzare

De notat că uzina Contactoare a mai vândut o parcelă de teren și către LIDL, supermarketul din fața Sălii Sporturilor urmând a se extinde în viitorul apropiat. Un alt LIDL se va amenaja în Bariera Ploiești (CLICK AICI).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  N-ai luat proba fizică ? Nu-i nimic. EȘTI PROMOVAT! CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Cele două etaje erau părăsite de peste zece ani. De ce este o veste bună

  • Si de ce e un lucru bun ca vor ajunge la un hot local etajele?
    Nu era suficient ca deranjeaza zona salonul de nunti si petreceri Orhideea si carciuma Obrothers din cauza ca clinetii vin cu masini si le parcheaza pe trotuare, in statia de autobuz si pe banda de circulatie.

    Apropo de seful de la salonul de nunti, se comporta ca un animal, ameninta cu bataia oamenii care parcheaza in zona, ca are impresia ca l-a fatat ma-sa stapan pe domeniul public… se crede mare interlop dar saracul cade lat si cat merge de la masina la intrarea in crasma lui insalubra ca e un porc puhav .

  • Nu trebuie neapărat să fii etichetat drept ” nostalgic comunist ” dacă ar fi să-ți reamintești că fiecare etaj … PRODUCEA mărfuri necesare atât pentru piața internă cât și pentru export ! Probabil că operatoarele ( majoritate feminină !) de pe banda de-atunci asudă prin cine știe ce cartiere italiene sau spaniole în munci necalificate … Dar, cum noi înșine ne vindem țara , cineva cu minte limpede ar trebui să găsească acelor 2 etaje o folosință tot productivă, de genul unor secții de croitorie, sau mecanică fină, sau alte genuri complementare deși înălțimea de-atunci ar pute fi un impediment … acum ! Cât privește ” maniera ” în care unii patroni de localuri își … conduc afacerile, să nu ne facem iluzii, s-a format deja o ” tradiție ” a neamului prost…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.