Cele două tinere vor conduce o importantă instituție buzoiană. 1300 de angajați și 26 milioane de euro buget!

Loredana Dorobanțu
Loredana Dorobanțu

Au mai puțin de 40 de ani dar și-au asumat responsabilitatea de a conduce o instituție mamut la Buzău.

Vorbim despre Loredana Dorobanțu (39 de ani) și despre Mihaela Cojocea (38 de ani).

De marți, 1 august, Dorobanțu va fi noul director general executiv al DGASPC Buzău, iar Cojocea, director general adjunct/economic.

DGASPC Buzău are peste 1300 de angajați, iar bugetul este de 120 de milioane de lei (26 de milioane de euro!).

Loredana Dorobanțu a fost șefă a Serviciului Monitorizare și a promovat, la a doua încercare, examenul de director general după ce a obținut nota 7,86 (proba scrisă) la examenul susținut la București la Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Din ultima declarație de avere rezultă că deține împreună cu soțul un apartament (65 mp) și o casă în municipiul Buzău (58 mp), dar au și un credit pe 30 de ani de 35 de mii de euro.


Mihaela Cojocea
Mihaela Cojocea

Despre Mihaela Cojocea se poate spune că și-a reînnoit mandatul pe post după ce la examenul din iunie a obținut nota 7,08 la proba scrisă.

Ea a mai deținut și anterior această funcție. Este soția lui Dragoș Cojocea, șeful Direcției de Dezvoltare Regională din cadrul CJ Buzău.

Au împreună o fetiță și dețin un apartament (65 mp), dar și un credit de 38 de mii de euro.

Cele două tinere directoare s-au prezentat, emoționate, în fața consilierilor județeni, care au aprobat joi numirea lor în funcție.

„Să le urăm succes în activitate. Sunt tinere, dar bine pregătite. Amândouă au promovat examenul pe post susținut la București. Au lucrat tot în DGASPC, deci sunt din sistem, au în ciuda tinereții experiență în domeniu. Noi, de la Consiliul Județean, le vom susține în activitate”, a precizat Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău, după acordarea votului.

Citește și articolul: Iată ce s-a decis la vot în privința accesului mașinilor în parcul Crâng

Până de curând funcția de director al DGASPC Buzău a fost deținută de Ștefan David.

Acesta ar urma să preia cea de-a doua funcție de director adjunct a instituției /asistență socială, vacantă în acest moment întrucât niciun candidat nu a reușit să promoveze examenul pe post.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.