Cele mai lungi bănci din Buzău (foto)

A început, de câteva zile, în fața magazinului Dacia, montajul celor mai lungi bănci din Buzău:


Astfel de bănci, de mari dimensiuni, se montează și în fața Palatului Comunal, pe ambele laturi:
Notă: Administratorul firmei care a câștigat execuția lucrării a cerut până în septembrie prelungirea termenului de execuție.

Primarul Toma nu e de acord, dar n-are ce face. Din ce se poate observa pe camera montată pe Hotelul Pietroasa, muncitorii au dispărut din nou de pe șantier (deși ziseseră că nu mai pleacă până nu termină).

Citește și:

loading...

13 comentarii la „Cele mai lungi bănci din Buzău (foto)

  • Normal că la anul. Trebuie realizări mărețe pentru alegerile care vin. Toți politicienii se bazează pe memoria de scurtă durată a majorității românilor.

   Răspunde
   • Sa vezi dansuri și patinaj pe băncile astea ,sunt perfecte ca scena

    Răspunde
 • Mă întreb cine va ocupa aceste bănci în perioada mai – septembrie, chiar octombrie, cu soare și temperaturi peste 20-25 de grade, între betoane, fără nici un copac, verdeață sau pic de umbră în jur! Apoi, în aceste condiții, cum va arăta lemnul băncuțelor peste 2-3 ani! Apoi, cine le va ocupa în perioada noiembrie-martie! Aceeași poveste și pe aleea trandafirilor, fără trandafiri, dar cu betoane și dale cât cuprinde!

  Răspunde
 • Mamaaaa. Ce prajeala o sa fie vara pe bancile alea .

  Răspunde
 • De ce nu publici întreg comentariul, Auraș Tereacă? Mă întrebam doar de diferența dintre actualul și fostul primar, în condițiile în care, azi, în nici 3 luni sunt cheltuiți la 3 „festivaluri” ( Monteoru, Marghiloman, Drăgaica) zeci de mii de euro, în condițiile în care bd.Unirii arată precum Sahara ( nisip, uscăciune, praf, pietre și dale abandonate în pământul uscat și plin de gropi de pe margine, etc.) Te invitam doar să faci o plimbare pe jos pe bulevard și să publici doar niște poze din loc în loc! Apropo! Ne poți spune cam ce costuri implică aducerea unor artiști gen Loredana, Andra sau chiar lăutarii lui Botgros?

  Răspunde
  • Festivalul de la Monteoru a fost organizat de CJ Buzău, nu de Primăria Buzău.

   Răspunde
 • Imi place! Pare ca vor fi niste pomi la ghiveci, daca desenul are apropiere cu realitatea, pentru ca observ ca intre modelul asezarii placilor din pavaj cu cel din poze sunt niste diferente. Si fantana arteziana ajuta la peisaj si racorire, deci e de bine, vorba domnului Vali Vijelie si vom sta, care vom dori. Atat! Vom sta. Ce facem prin zona in restul de 7 spre 8 luni din an, cand e frig, ploua, e mohorat, bate vantul (intrucat evenimente cultural-sportive stim cu totii ca domnul Toma dezavueaza in centru), dar asta cred ca e pe pagina urmatoare??!
  Fara nicio bascalie, ma poate ajuta cineva cu informatii referitor la ce insipra modelul actual rezultat din montajul acelor dale de diferite nuante? Cel vechi stim ca era insiprat din etnografia Bisocai, iar marmura folosita dintr-o statuie reciclata in vremea comunistilor. Reabilitarea actuala era necesara! Nu doar atat (fara alte masuri), nu atat de multa vreme cu santierul in centru, nu ca s-a sugrumat traficul rutier – chiare si electrificat, dar trebuia.

  Răspunde
 • Le ocolim cand traversam platoul ca sa ne tinem in forma! Totul e artificial, plastic, spatiu verde real, arbusti….spre deloc!

  Răspunde
 • Placile montate pe Aleea Trandafirilor, pe partea cu farmacia IRIS, au margini și colturi sparte, sunt crăpate, zgâriate, arata de parca au fost recuperate de la demolări.
  Tot așa vor arata și cele din Piața Daciei?
  Oare se poate face recepție la o astfel de lucrare sau vor fi înlocuite plăcile cu defecte?
  Va rugam sa mergeți și sa vedeți și dumnevoastră cum arată Aleea Trandafirilor.
  Unde sunt trandafirii care erau înainte pe alee? De ce nu se replanteaza pe alee?
  Se pare ca zona cu multă verdeața, promisa, a rămas doar în machete, pentru ca în teren nu prea se vede.

  Răspunde
 • „Festivalul de la Monteoru a fost organizat de CJ Buzău, nu de Primăria Buzău.”
  Gata, m-ai liniștit! L-ai apărat bine pe Tomiță și de data asta! Așa este, CJ Buzău este entitate privată! Iar programul modificat al autobuzelor pe timpul festivalului a implicat tot bani privați ai CJ Buzău! Deci Neagu este vinovat pentru Monteoru!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.