CELE MAI MULTE cazuri înregistrate de la începutul pandemiei

23 de teste pozitive C-19 a anunțat azi DSP Buzău.

Cele mai multe cazuri de la începutul pandemiei la Buzău. Multe, 19, s-au mai înregistrat ieri și în acea duminică (3 mai) atunci când s-a decis carantinarea cartierului Poștă.

Vezi mai jos, detalii despre fiecare pacient, cu mențiunea că 8 dintre ei constituie personal medical de la Spitalul Județean Buzău.

CAZUL 254: pacient sex feminin, 57 de ani, asimptomatică, din municipiul Buzău, contact direct cu cazurile nr. 190 și 201.

CAZUL 255: pacient sex feminin, 50 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 256: pacient sex feminin, 49 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 257: pacient ex feminin, 56 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, personal medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 258: pacient sex feminin, 89 de ani, simptomatică, contact direct cu cazul nr 237.

CAZUL 259: pacient sex feminin, 85 de ani, simptomatică, contact direct cu cazul nr 237.

CAZUL 260: pacient sex feminin, 52 de ani, simptomatică, internată în Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 261: pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 262: pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 263: pacient sex masculin, 62 de ani, simptomatic, internat în Secția Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 264: pacient sex feminin, 34 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 265: pacient sex feminin, 51 de ani, din municipiul Buzău.

CAZUL 266: pacient sex feminin, 39 de ani, asimptomatică, personal auxiliar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 267: pacient sex feminin, 42 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 268: pacient sex feminin, 49 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 269: pacient sex feminin, 43 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 270: pacient sex feminin, 40 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 271: pacient sex masculin, asimptomatic, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 272: pacient sex feminin, 46 de ani, asimptomatică, personal auxiliar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 273: pacient sex masculin, 44 de ani, simptomatic, internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat).

CAZUL 274: pacient sex feminin, 39 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău.

CAZUL 275: pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 276: pacient sex masculin, 71 de ani, simptomatic, internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

4 comentarii la „CELE MAI MULTE cazuri înregistrate de la începutul pandemiei

  • Deci cum spuneam si ieri ,ne indreptam spre Suceava II!Si asta din cauza ,,salvatorilor” din Spitalul Judetean,care nu respecta reglementarile si protocoalele in vigoare!In loc de prime ar trebui date amenzi!Si mai avem pretentii la unii needucati!

  • Mare minune daca nu inchid ăștia orașul. La cati inconstienti spălați pe creier sunt ,nu ma mir. E foarte clar ca există îmbolnăvire comunitară. Din zi in zi nr va crește si va fi vai de capul nostru. Cine are organismul strong va trece ușor peste, cine nu are imunitate….Dumnezeu cu mila

  • Facetzi loc, facetzi loc,
    Buzaul vrea primul loc.
    Nici nu trebuie sa ne miram. Lumea a uitat de masti, de distantzare sociala, iar cu un procent insemnat de populatie bruneta si complet reticenta la masurile de igiena, nici nu prea vad la ce altceva ne-am putea astepta. …..[Leo]

  • Cum spuneam, in Spitalul Judetean si mai ales la UPU, mastile se tineau in barba de 90% din personalul medical.
    Bine, ca sa poata vorbi mai bine despre primele care urmeaza sa vina 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.