Celebrul Petre Daea vine azi la Buzău. Eveniment important pentru județul Buzău!

Petre Daea a devenit cel mai cunoscut ministru din cabinetul Tudose.

Zicerile sale, „oaie este o statuie vie” și „lângă oaie poți să găsește o frunză, dar lângă o frunză nu poți găsi o oaie”, l-au făcut celebru.

Azi, Petre Daea va veni la Buzău pentru a participa la festivitatea de deschidere a „Toamnei Buzoiene”.

Daea va fi în largul său pentru că se va întâlni la Buzău cu ovinele, bovinele și, în general, toate animalele și produsele fermierilor buzoieni.

Daea va fi însoțit la Buzău de cei doi buzoieni din cabinetul Tudose, vicepremierul – Marcel Ciolacu și de Ministrul Culturii – Lucian Romașcanu.

Astăzi, organizatorii au venit la prânz la Drăgaică pentru a face ultimele pregătiri înainte de primirea expozanților.

Primarul Toma, vicele de la CJ Buzău -Adrian Petre, șeful Direcției Agricole – Cosmin Florea și administratorul spațiului de la Drăgaică – Daniel August au ținut o mică ședință la locul faptei.


La această oră zona este un adevărat furnicar. Se amenajează, terase, se pune scena, comercianții și fermierii își iau spațiile în primire, încep să fie aduse produsele.

Deschiderea festivalului este programată mâine după-amiază, la ora 15.00.

În fiecare zi, organizatorii au pregătit și spectacole de muzică populară, iar buzoienii sunt invitați cu mic și mare atât pentru a vizita târgul, dar și pentru a se aproviziona pentru iarnă cu produse direct de la fermierii buzoieni.

 

loading...

3 comentarii la „Celebrul Petre Daea vine azi la Buzău. Eveniment important pentru județul Buzău!

  • Hai ca e tare asta cu participarea lui Daea,Ciolacu si Romascanu la festivitatea de deschidere a „Toamnei buzoiene”.Asta poate fi un fel de „magaru intre oi ( „magaru” Daea, „mieluselul” Ciolacu” si „berbecu”Romascanu”).Daca venea si Udrea cu „frunza” ei si in costum de baie cu modele de carnaciori (de Plescoi!) pe el,chiar ca era distractie la maximum. (P.S –Scumpim gaze si curent,benzina si aliment/Va dam must,va dam pastrama/Nu conteaza ca-i o drama/Muzica si veselie pe intreaga Romanie/Dulceata de „trandafiri”,sa traiti din amintiri/Vreme vine,vreme trece/PSD-ul tot petrece)

  • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.