Central la juniori și tușier la seniori. Câți ani are Mario

E probabil cel mai precoce arbitru din România.

Mario Sitaru numără doar 12 ani și are toate șansele de a le călca pe urme celebrilor Rainea, Crăciunescu, Porumboiu ori Cristian Teodorescu, dacă e să trecem pe listă și un buzoian.

Puștiul de clasa a cincea a fost ieri, pentru prima dată, tușier la un meci al seniorilor și central la partida de juniori dintre Vulturul Topliceni și Avântul Zărnești.

Meciurile, juniori și seniori, au fost duse cu bine la capăt. Un merit are și observatorul Ștefan Dinu care l-a încurajat pe Mario de pe margine

„Avem și alți arbitri tineri, dar Mario e într-adevăr cel mai precoce. Nu-i pe pile, e chiar talentat. Îl ajută faptul că joacă și fotbal, e junior la Gloria la grupa domnului Marcu. Vrem să întinerim peste tot, încurajăm schimbul de generații atât la arbitri, dar și la antrenori și jucători”, a precizat Adrian Petre, șeful AJF Buzău.

Mario Sitaru are un frate mai mare, Roberto de 16 ani, tot arbitru. Tatăl său e cadru militar la Boboc, iar mama e profesoară la Liceu de Arte.

Autor: Vlad Ștefan Orjan

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Central la juniori și tușier la seniori. Câți ani are Mario

  • Avem arbitru tanar …dar un jucator 2006 nu poate juca…..unde e progresul?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.