Centrul orașului Buzău. Nouă facilitate pentru șoferi

Se întâmplă la această oră în parcarea dintre blocul care găzduiește la parter Baroul de Avocați și catedrala Sf. Sava.

Echipa de muncitori de la firma Strabag a început acțiunea prin care – pe aici – se va înființa o nouă stradă.

Noua arteră – cu sens unic – va face legătura între strada care vine dinspre ANAF, BCR, BRD și Agenția de Mediu cu Bd. Unirii.

Această stradă – Sf. Sava de la Buzău – se va prelungi până pe Bd. Unirii

„Sperăm că prin înființarea noii străzi vom descongestiona puțin intersecția de la Tribunal și vechea Poștă. În acest fel, o parte din mașini vor putea ajunge direct pe Bd. Unirii, fără a mai ajunge pe Bd. Bălcescu”, a explicat primarul C-tin Toma.

Pe spațiul rămas liber se va face parcare. Pentru ca muncitorii de la Strabag să poată lucra de mâine cu spor, proprietarii mașinilor sunt rugați să nu le mai parcheze în zonă.

Strabag a câștigat și licitația prin care va trebui să asfalteze străzile din spatele Primăriei (Oltețului, Griviței și cpt. aviator Mircea T. Bădulescu- fostă Bitriței), acolo unde s-au schimbat coloanele de utilități.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Centrul orașului Buzău. Nouă facilitate pentru șoferi

 • Bd. Unirii se va aglomerat mai mult, ati gandit sa largiti bulevardul caci sunt posibilitati, nu mai țineți acel spațiu verde pe mijloc cu flori din olanda ce se usucă in 2 saptamani si mai faceti o bandă faceti locuri de parcare în v si mai luati putin din trotuar, parcări cu plata sa faceti bani.

  Răspunde
 • Sper ca in spatele Palatului Comunal sa vedem pe langa strat nou de asfalt si trotuare din pavele si iluminat stradal care sa se armonizeze cumva cu centrul vechi. Se simte nevoia pentru mai multe stradute pentru promenada, in buricul targului, nu numai Cuza Voda.

  Răspunde
 • Chiar era necesara! Inca o bifa in mandatul stralucit al lui Toma!
  Asteptam si infiintarea strazii care sa porneasca de la Bazinul Olimpic/ Pub B90 pana la prelungirea lui Unirii Nord (zona Don Quijote-Pod Maracineni), despre care se tot trambita pana nu demult. Sper ca nu s-a uitat de acest proiect mult mai ambitios si mai important!

  Răspunde
 • Nu vedem necesitatea acestei artere.Argumentele sunt de cu totul alta natura.

  Răspunde
 • si daca s ar face legatura din capatul str.Primaverii cu centura de est (digul de la raul Buzau) ar fi f bine …am scapa de traficul greu din zona str. Girlasi (LSM) si Aleea Sporturilor

  Răspunde
 • Parcarea desfiintata , parcati pe unde puteti

  Răspunde
 • Dar se vor reduce la jumatate numarul locurilor de parcare din zona cu aceata modificare. O zona care oricum avea deficit de locuri de parcare, avand in vedere ca acolo sunt foarte multe societati comerciale ce lucreaza cu publicul la foc continuu.

  Răspunde
 • Nu ne trebuie parcari, in societatea multilaterar dezviltata de prea maretul partid, in frinte cu destoinicul tovaras toma, nu mai aven voie cu masini, “doar” daca suntem de la pesedeu, ni se da cate o volga neagra, cu sofer. Burghejii cu masini o sa construiasca canalul siret-baragan

  Răspunde
 • Sunt de acord cu ideea dlui. Dumitru Barbu ca Primăria să pună într-o altă lumină străduțe mai vechi din Centru, cu o istorie aparte precum – le dau fostele denumiri – Oltețului ( Trei Păduchi!), Griviței, Bistriței, Cuza-Vodă-Napoca sau chiar o parte din Marghiloman ( între Bazar și Verii )… Poate vreodată vor fi valorificate turistic și … gangurile , cu acele curți interioare ce adăposteau cândva birje sau … camioane trase de cai! Ceea ce spun este părerea unor turiști germani care au stat câteva zile în orașul nostru !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.