Centrul Info-Turism are la subsol grupuri sanitare prevăzute inclusiv cu duș!

E o informație nouă aflată zilele trecute de reporterul buzoienii.ro după o discuție cu șeful de șantier.

Ing. C-tin Vasiloiu a anunțat că viitorul Centru Info-Turism va avea inclusiv dușuri la grupurile sanitare de la subsol.


„Da, dacă nu mă credeți, haideți cu mine să vă arăt!”.

Reporterul n-a coborât (nu erau încă amenajate treptele) dar a remarcat, privind de sus, spațiile mari existente la subsolul viitorului centru Info-Turism.

„Dușuri” pot face vara, în zilele caniculare, în centrul Buzăului și copiii. Aici se amenajează o arteziană cu jocuri de apă, precum în centrul Sibiului.


25 mai e ultimul termen anunțat de șeful de șantier după întocmirea graficului de lucrări ca termen de finalizare a întregii lucrări.

Chiar la această oră se toarnă placa de beton și în partea stângă a platoului (vedere dinspre hotel):

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Centrul Info-Turism are la subsol grupuri sanitare prevăzute inclusiv cu duș!

 • Sunt pentru a atrage boschetarii si aurolacii, asa e in multe orase occidentale acum, drogatii sunt incurajati sa ocupe spatii publice si sa li se puna la dispozitie utilitati pe banii sclavilor care muncesc.

  Răspunde
 • Nesperat de bine arata, de sus, recunosc! S-a pastrat si tematica etnografica, dragut, chiar am crezut ca desenele prezentate erau doar ca o schita orientativa. Problema e cu restul peisajului, majoritar neocomunist, si care tine de domeniul privat. Si dupa ce trece aceasta, ca poate reabiliteaza frumos chiar daca ar copia ceva englezesc care-i gata facut sau ceva similar, sau inaintea ei chiar, o alta problema ar fi referitor la ce faci tu, efectiv, ca locuitor, venit din diferite zone ale orasului, pe jos, motorizat sau autopropulsat, in functie de distanta si daca iti convine oferta orasului referitor la mijlocul preferat de tine de transport. Ca daca vii cu masina si nu ai loc de parcare, sau vii pe jos ca stai aproape, ori dai pedala ca esti proactiv, iar apoi decat te plimbi si te uiti la ce e frumos si gata, pai ce-am facut dle. Tomitza, cum ar veni?!? Aici as fi curios sa vedem gandire de maestru si cu experienta vasta in biznis a dlui primar, sa ne scoata o lista cu 5-10 chestii destepte care sa atraga un anumit tip de activitate economica sau gen de locuitori (mai tineri, mai linistiti, familisti, pensionari, mai solitari…), cu niste beneficii pentru anumite actiuni si fara a pedepsi in rest pe nimeni, ca nu suntem giboni magrebieni sa mai dam cu biciushca in neaintelegatori. Care-i impactul bugetar si social, pe cinci ani, daca pentru zona cutare activitatea economica de genul horeca, arta-cultura, activitate prestata deopotriva si de persoane juridice si nu, ca si airbnb-ul aduce turism daca-l lasi sa lucreze, impozitul pe cladire, teren, bunuri mobile, taxa pe scaun, pe spectacol, pe ce mai e, ar fi ZERO lei, gradual, in functie de unele criterii obiective. Adica trebuie incurajata si piata fortei de munca, sa fie cat mai multi angajati dintre absolventi, sau localnici de exemplu, si atunci ii apropii impozitele de zero lei si investitorului, nu tuturor scamatorilor la propriu. La fel daca proprietarul de imobil inchiriaza unor astfel de agenti economici sa beneficieze de acelasi zero lei impozit, ca nu este mult, pentru a atrage investitiile intr-un mod natural, din nevoia economica. Altfel, ramanem cu frumos. Stie cineva despre astfel de lucruri ca ar urma sa fie anuntate, de catre si din partea Primariei Municipiului Buzau?!?

  Răspunde
 • De-a Dumnezeu sănătate domnului primar și conașei AnneMary c-așa-mi doream sa fac un duș in Centrul de Info Turism (am zis corect ?) din centrul orașului de numa’ !

  Răspunde
 • Super, renunt la centrala, si asa sunt scumpe gazele, doar miliardarii din Maracineni vor mai avea bani de gaze

  Răspunde
 • Eu zic s anu va entuziasmați pre atare. Stiind cu cine defilăm cred ca nu va arata nici ca in imaginile generate de calculator(cum s-a intamplat si la balta Morilor) si nici ca va fi gata pe 25 mai (la Eminescu dau tarmene de 3 ani, la Bazar a inceput în 2020 si s-a terminat, speram, în 2023 daca nu ii mai trage o vopsea asa de smecheri si pentru ca pot si e din banii prostilor nu din ai lor de acasa, Unirii la fel a fost gata până când a mai tras două gropi și sapte santuri si exemplele pot continua dar cu siguranta ele se vor finaliza probabil in 2024 putin inainte de alegeri ca memoria romanului e volatila si de scurta durata si atunci sa vezi dupa ce ne-am k..kt pe Paris o sa urmeze Londra, Singapore, New York dar pot pune pariu ca nu vom fi mai tari ca… Ciugudul )
  Da totul e ca reporterul sa nu fie suparat ca sigur va identifica domnu din Palatul Comunal o scuza pertinenta.

  Răspunde
 • Stau și mă tot întreb: Cine o face un duș în centru? Și apropo domnule Tereacă! Gel de duș, papuci și prosoape ne pune domnul Toma la dispoziție, că tot este în apropiere sau venim cu ele de acasă! Ar trebui și niște fonduri alocate, vreo firmă ceva…uscătoare de păr, etc….este ceva de lucru!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.