„Cer 16 milioane de euro!”

Șmenul lui Boșcodeală cu terenul de sub cartierul Orizont îi poate pune serios la plată pe buzoieni.

„Eu am semnat contractul cu Primăria Buzău. Nu cu Boșcodeală, nici cu Toma. Concas s-a angajat să construiască acest cartier, iar Primăria Buzău a garantat că terenul e liber de orice sarcini. Iar acum, iată, sunt probleme cu terenul. În contractul cu Primăria Buzău, Concas are drept de superficie. Conform Codului Civil, Primăria Buzău e obligată într-o asemenea situație fie să vândă terenul, lucru care înțeleg că nu se mai poate, fie să cumpere locuințele. Concas va cere în instanță Primăriei Buzău să cumpere locuințele. Costă 16 milioane de euro”, a amenințat Ionel Gagu, directorul general al firmei Concas.

Într-o sentință recentă a Curții de Apel Ploiești s-a statuat că terenul de sub cartier (care n-a fost încă vândut proprietarilor locuințelor) nu mai aparține Primăriei Buzău, ci statului român!

Carevasăzică Primăria Buzău a intrat în asocierea cu Concas cu un teren care nu era al ei!

Iar acum, dacă firma Concas va câștiga în instanță, buzoienii sunt buni de plată – în contul șmenului făcut de Boșcodeală (care a subtilizat terenul Stațiunii de Cercetare Legumicolă).

Boșcodeală ar fi mers la închisoare pentru șmenul cu terenurile, dar norocul său a fost că a intervenit prescripția (zece ani de la comiterea faptei penale)

1 milion de euro pagubă și din altă combinație marca „Boșco”

Primăria Buzău riscă să mai plătească 1 milion de euro și către Alpha Bank.

Boșcodeală a garantat în numele Primăriei Buzău (dar fără acordul Consiliului Local) împrumutul luat de firma privată Ecogen la Alpha Bank!

Ecogen a intrat în faliment și n-a mai plătit ultima rată, iar acum banca s-a îndreptat înspre girant, Primăria Buzău. Procesul e în desfășurare.

loading...

11 comentarii la „„Cer 16 milioane de euro!”

 • Se știa încă de la început că primăria nu deține acel teren. Și Gagu a știut acest lucru. Toți au mers înainte pentru că se știau intangibili, credeau că PSD va fi veșnic la putere, iar în cazul în care venea alt partid, banii se puteau reîmpărți, dar și că de plătit vor plăti toți buzoieni dacă se ajunge la proces.
  Încă un tun dat de „băieții deștepți” girați de toți cei care și-au dorit o casă, deși știau că sunt probleme cu terenul.
  Toma ar fi trebuit să facă plângeri penale încă din primele zile că primar. A descoperit multe ilegalități în primărie, dar a tăcut, iar faptele s-au prescris.
  Boscodeala are casă în Orizont primită gratuit de la Gagu. Și nu este singurul…

  Răspunde
 • gagu stia de manaria cu terenul ,el l a ”convins ” pe ”doctor”-Dumnezeu sa l ierte,sa o puna in practica…………..cat ,despre contractul de asociere…..din acesta au disparut locuintele sociale,cuprinse in nota de fundamentate…. asa ca sunt buni de plata buzoienii ?!!!!!!

  Răspunde
 • Poate da Domnul sa nu auzim de chestii asemănătoare peste câțiva ani pe care le ar fi făcut și Don Primarele Toma.

  Răspunde
 • … să plătească Boschko….el e smenozarul !…

  Răspunde
 • Mai tupeist decat gagul nu exista multi. Evident ca vor plati toti care au participat sau au incurajat magaria, cumparand acele locuinte despre care tot orasul stia ca sunt amplasate pe un teren cu probleme. In 10 ani daca mai raman 50k de locuitori in oras, sa ziceti merci, ca eu nu platesc ptr niciun agarici!

  Răspunde
 • Puteți să mă lămuriți ? Ce locuinte trebuie sa cumpere Primăria daca el a vândut toate casele și apartamentele ?

  Răspunde
 • sa platesca cei care au locuintele acolo.cred ca isi permit daca au avut bani sa isi cumpere in orizont.si mai cred ca aproape toti de acolo sunt saracuti,daca nu vor plati;cei cu bani sunt ceilalti buzoieni care stau la periferie si vor plati smenurile d-lui bosco si gagu.apropo d-nul bosco ce mai lucreaza,sau e somer de lux cu case in toata tara,dar si in orizont si cu audi Q7

  Răspunde
 • Daca Gagu a vandut si a luati bani multi pe case, de ce sa mai plateasca Primaria ? Ce sa plateasca ???

  Răspunde
 • Gradinarule, pai Gagu cu Bosco au vandut ce nu era a lor, blana ursului din padure, iar clientii acum s-au trezit ca nu e terenul lor. Paguba ajunge ori la clienti, ori la primarie (la toti buzoienii, adica), ori la statul roman (toti romanii), numai la Gagu cu Bosco nu va ajunge paguba, asa e in capitalismul de jungla, unde mafia, parlamentil si justitia sunt mana in mana, hotii scapa mereu, cetatenii de rand platesc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.