Cer ajutorul. Nu-și mai aduc aminte unde au lăsat mașina

E faza zilei la Buzău. Se cere ajutorul pentru găsirea acestui Logan.

„Vă cer ajutor pt. doi prieteni  în vârsta de 80 de ani. Mașina a fost lăsată la o  intersecție  cu o stradă principal. Din nefericire, nu își aduc aminte unde au lăsat-o. Sunt disperati, pt. că nu își mai aduc aminte.

Vă rog frumos să-mi dați o mână  de ajutor. Poate ați vazut-o undeva.

Să nu uităm că și noi vom fi bătrâni. Orice informație, cât de mica, ne-ar fi de ajutor!

Tel . 0755756679 și 0724333958. Fam.NECULA. Vă mulțumim”

Postarea de pe facebook a strâns câteva zeci de comentarii.

Majoritatea buzoienilor se întreabă dacă șoferul de 80 de ani își mai aduce aminte regulile de circulație, în condițiile în care a uitat unde a lăsat mașina. Recomandarea e ca autoturismul să fie vândut și folosit transportul în comun.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Cer ajutorul. Nu-și mai aduc aminte unde au lăsat mașina

  • Poate a uitat o ca nu sunt din zona. Ce cartotasi pot fi unii. Poate doar cine nu a mers in zone aglomerate necunoscute nu stie cum e intr un oras mare. Poate stiu unde au lasat o dar a furat o cineva si de aceea nu o mai gasesc.

  • Sincer vorbind, la o anumită vârstă, parcă nu mai dă bune să te mai urci la volan… Azi uiți unde îți lași mașina, mâine uiți unele reguli importante de circulație, cum ar fi cele legate de acordarea priorității de trecere. Asta sună puțin, cu tot respectul, a pericol în trafic. E drept, că până la urmă, fie că vrem sau nu, ajungem toți, sau măcar o parte dintre noi, mai norocoși, și în această etapă a vieții inevitabilă, în cele din urmă… Trebuie să știm când să ne oprim, totuși.
    Sper ca acest comment să nu fie luat ca un fel de conflict între generații, tot respectul pentru semenii noștri născuți ceva mai devreme, în special pentru generația anilor 30-40, care într-adevăr au ridicat țara aceasta din noroi și din praf.

  • Gigele, ce scriseși mă, tu acolo?! Cu cine făcuși mă limba română, cu femeia de serviciu, sub casa scării? Mama ei de scriere și mai ales, de exprimare!
    Partea nasoală că toți acești „Gigei” se vor înmulți pe zi ce trece…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.