Slider

„Cer Prefecturii Buzău să anuleze hotărârea de majorare a impozitelor”

Vlad Pufu, senator PNL Buzău, a solicitat azi public Prefecturii Buzău să anuleze hotărârea de majorare a impozitelor pe locuințe și clădiri din orașul Buzău.

„Această hotărâre nu doar că i-a nemulțumit pe buzoieni, dar este în opinia mea și ilegală. Nu a existat o dezbatere reală, buzoienii au fost neinformați cu privire la ce urma să se întâmple. Textul hotărârii CLM nu vorbește nimic de această majorare. Doar undeva, într-o anexă, se modifică niște cifre, 0,12 pentru clădirile rezidențiale și 0,6 pentru cele nerezidențiale. Sunt lucruri de detaliu, ascunse, un om simplu nu avea de unde să-și dea seama ce avea să se întâmple”, a spus azi Pufu într-o conferință de presă.

Pufu: „Cer Prefecturii Buzău sa facă urgent controlul de legalitate al acestei hotărâri și, dacă e cazul, să o revoce”

Senatorul PNL a ținut să precizeze că majorarea impozitelor pe clădiri i-a afectat cel mai mult pe micii întreprinzători – unde s-au înregistrat cele mai mari creșteri:

„Vă dau exemplul unei frizerii care funcționa într-un apartament, și care de la 3 milioane pe an, lei vechi, a ajuns să plătească nouă milioane. Mult mai mult a plătit și cine avea o mică hală de producție”.

Pufu speră că Prefectura Buzău îi va da dreptate, că hotărârea va fi revocată, iar apoi primarul Toma va iniția cu adevărat o dezbatere publică în urma căreia va micșora cotele de impozitare.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„Cer Prefecturii Buzău să anuleze hotărârea de majorare a impozitelor”

 • Bună ziua!
  Stimate domnule Pufu, vă mulțumesc pt implicare! Nu am crezut vreodată că vreun pnl ist ar putea incerca sa dea inapoi o decizie luat de psd Buzău!
  După rezolvarea acestei probleme, va rog insistent sa rezolvati si problema autobuzelor care se plimba goale prin judet si blocând drumul(datorită gabaritului) intersectiile, drumurile etc poluand grav!
  Am mare încredere in dumneavoastră.
  Vă mulțumesc!
  Cu respect Nelu Vasilache

 • Nu credeam că voi spune vreodată Bravo, Pufu!, dar o spun.
  Impozitele au crescut foarte mult. Nu faci investiții prin majorarea taxelor și impozitelor, ci prin reducerea cheltuielilor, prin colectarea mai bună a taxelor și, mai ales, prin atragerea de fonduri europene.
  Sunt curios, Toma ce impozite plătește și ce valoare au?

 • Hai că asta cu mărirea de taxe și impozite trebuia făcută! Vrem de toate în orașul ăsta, dar dacă se poate cu banii altora. Problema e ca acești bani să fie cheltuiți cu cap. 50 de lei în plus PE AN e puțin! Și 100 și tot puțin era. Cui nu-i place să se mute la țară. Acolo e mai ieftin.

 • Domnule Nelu Vasilache , Aveti perfecta dreptate legat de autobuzele ce umbla aproape goale in orele de nevarf , dar hotararile in acest oras Buzau sunt luate exclusiv de un singur om ,adica Primarul orasului si nu de un Consiliu Local obedient si fara lipsa de personalitate .Dupa cum s-a vazut in mandatul trecut cine nu a votat cu Primarul a cam ramas pe dinafara .Solutia ??? pentru patru ani ??? NIMIC , Si o spune cineva care a lucrat la Metalurgica .

 • Pufu:))))
  Jitaru si vasilache 2 ratati:)))

 • primarul Toma Constantin a falimentat cea mai veche fabrica din Buzau, Metalurgica.
  cu ocazia asta a ramas dator la bancile din Buzau cu 70 milioane euro.
  intrebare: aveti incredere sa gestioneze tot ce misca in Buzau un individ precum Toma Constantin ????

 • Fane , pe Boșcodeală l-ai întrebat ? …poate binevoiește să vină înapoi , să-i iertăm problemele cu justiția . Iar stimabilul Pufu nu s-a trezit cam târziu ? Ce vor zice pensionarii conștiincioși care și-au plătit deja impozitul , doar ca să “salveze” bonusul de 10% și să fie “împăcați” că nu rămân datori ? De la 3 ianuarie se tot plătesc impozitele locale …

 • “Grămăticul” de serviciu , ai esti Bolnav de boscodeala , lasa-l naiba , noi vormim de actualitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.