Certuri între locatari în parcarea din fața armatei. Primăria Buzău trebuie să intervină

Asemenea parcărilor de lângă Catedrala Sf. Sava, Primăria Buzău a marcat și a demarat procedura de atribuire către locatari inclusiv a parcării de pe Bd. Mareșal Averescu, față în față cu biserica militară din lemn.

De câteva zile, locatarii din zonă reclamă către buzoienii.ro animozitățile apărute între proprietarii de mașini.

„Primăria Buzău ar trebui să intervină. Aproape în fiecare seară apar discuții, uneori chiar certuri, între locatari. Problemele au apărut după ce s-a demarat procedura de licitație a locurilor de parcare. N-au fost atribuite toate locurile, cred că nici jumătate din ele. Însă locurile atribuite nu sunt marcate în niciun fel. De aceea, se întâmplă deseori ca șoferii să parcheze fără să știe pe locurile concesionate. Cei care au plătit pentru un loc se trezesc când vin din oraș cu el ocupat. Normal că nu le convine și apar discuții. Uneori elegante, alteori mai tensionate. S-a apelat și la intervenția polițiștilor locali. Pentru a evitate aceste probleme, corect ar fi din partea celor de la primărie să vină și să marcheze pe asfalt locurile concesionate. În acest fel, cei care nu au optat pentru concesionarea unui loc vor ști să nu mai parcheze acolo”, ne-a scris pe adresa redacției un locatar din zonă.

O metodă mai elegantă încercată de unii proprietari care au plătit 90 de lei pentru concesionarea pentru un an a locului de parcare este cea a postării în parbriz a unui anunț prin care să-l anunțe pe cel care a parcat acolo că locul e concesionat.

Însă, până la marcarea pe asfalt a locurilor concesionate, povestea se va repeta la nesfârșit, schimbându-se doar actorii. 

Citește și articolul:Moarte groaznică pentru un tânăr buzoian în această seară

 

loading...

Un comentariu la „Certuri între locatari în parcarea din fața armatei. Primăria Buzău trebuie să intervină

  • Cumva aceste locuri trebuie marcate, fie cu nr masinii respective, fie numerotarea existenta sa fie realizata cu alta culoare….un semn distinctiv e necesar.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.