Cetățeni și firme reclamă. „E prea mult!”

„E prea mult. Sunt 1,5 km de linie dublă continuă. Ce s-a vrut a se face ? Șosea de mare viteză prin oraș ?”.

Sunt patru zile de reclamații ale buzoienilor după ce vineri seară s-a făcut marcajul pe str. Transilvaniei.

Sunt 1,5 km în care nu se poate face virajul la stânga de la intersecția cu str. Oltului și până la rondul de la fabrica de bere (!).

Reclamații sunt și de la persoane fizice (intrare și ieșire dificilă de pe străduțele laterale, Fundătura Uzinei și Aleea Plopilor) dar și de la firmele de pe acest segment.

OPINIE. O greșeală s-a făcut (vezi foto mai jos) la intersecția cu strada Bazalt. Cel puțin aici linia dublă continuă ar fi trebuit întreruptă și permis accesul dinspre și către strada Bazalt.

Buzoienii au sesizat, acum să sperăm că autoritățile locale (Primărie, Poliție, proiectant lucrare etc) vor analiza și modifica „pe ici pe colo, prin părțile esențiale”.

Ar fi păcat ca realizarea anului 2021 la Buzău – asfaltarea străzii Transilvaniei – să fie umbrită de aceste probleme.

Reclamații:

1. Camioanele/tirurile care vin cu materie primă la Romcarbon nu mai pot vira stânga pentru a intra pe poarta fabricii. Și salariații se plâng că pentru a ajunge acasă sunt nevoiți acum să ajungă până la fabrica de bere la rond
2. Pe străduța din fotografia de mai sus e garajul și stația de betoane a firmei Concas. Betonierele și camioanele/tirurile cu materiale de construcții nu mai pot vira stânga la ieșirea din curte, fiind obligate să meargă către centru. Fiind cu tonaj greu vor strica străzile din oraș

Citește și:

loading...

17 comentarii la „Cetățeni și firme reclamă. „E prea mult!”

 • Bataie de joc, nu ai voie pe nici o straduta sa faci stanga, nu-i osibil asa ceva.

 • Bună ziua. Cam mult dar asa sa întâmplat și cu ala care spuneați ca este mare poluator și a-ți reușit sa l inchideti. Acum vreți sa închideți și comercianți de pe Transilvaniei D le Primar.

 • Buzoianul comod trebuie să stea cu c…l în mașină până intră în casă. Ar intra și cu mașina în casă dacă s-ar putea. Băieți, ați auzit de fluidizarea traficului? Vă plângeți de aglomerație și vreți să faceți stânga la fiecare poartă…

 • Ciuma roz ,chiar nu realizezi nimic ,daca iesi de pe o strada adiacenta treansilvaniei si ma refer la strazile de pe partea cu chimica si vrei sa faci la stanga spre satesc , CE FACI ????????????? mergi la marginea orasului sa intorci ????????????????????

 • Mașinile care opresc să facă stânga BLOCHEAZĂ TRAFICUL.

  E chiar așa de greu de priceput?

  Dar, într-adevăr, se puteau face încă 2 zone unde să poți vira stânga.

 • @Relu
  Civilizația și siguranța rutieră costă, my friend. Un pic de benzină și de timp în plus. Tu practic vrei să traversezi 2 benzi ca să faci stânga și pot să apară accidente. Sunt orașe unde s-au transformat foarte multe străzi în sens unic și nu s-a plâns nimeni atât. Trăiești în Buzău, nu în Londra. Distanțele sunt foarte mici.

 • Pe străzi cu blocuri e oprirea interzisă iar pe Transilvaniei sunt parcate o mulțime de mașini. Sa își facă parcare in curte și sa fie doua benzi libere.

 • Cei cu betoniera ( Concas ) ar trebui sa-si asfalteze straduta pentru a nu mai duce noroiul pe Transilvaniei ; la fel cei care locuiesc la acel grup de 4-5 blocuri , vis-a -vis de magazinul satesc

 • Foarte bine dacă se fluidizează circulația.

 • Ciuma roz ,ai dreptate dar trebuiesc gasite solutii , nu sa faci 1.5 km de linie continua , poti da o solutie ???

 • Sa vedeți ce mișto se transforma Buzăul după mega reabilitare a lu’ nenea primarele care inca mai este el maxim până la următoarele alegeri.
  Deja-mi caut loc de casa in Mărăcineni că prin Buzău o sa devină cam enervanta viața…
  Deh, asa va trebuie dacă n-ați dat încuviințare la referendum să facă nenea Toma infrastructura de munichipiu la toate rudele colorate din Țintești pe banii cotizanților de la munichipiu…
  Poate așa mai pleca urechea și la doleanțele cetățeanului nu proceda numa’ fix și exclusiv împotriva !

  On topic: nu doar că linia aia dubla merge pana-n Japonia, toți trebuind să meargă tot înainte că cică era mai bine, nimeni nu poate să vireze nicăieri, după cum ziceam de zilele trecute, dar și între benzile de pe același sens tot linii continui sunt, adică cetateanu tre’ sa gândească sobru de când intră pe mega autostrada unde-ti clănțăne dinții la fiecare doua secunde, cam pe unde trebuie s-ajunga și musai să facă și-o cruce mare pentru că…….

  …..încă din prima zi am nimerit peste o duduie care făcea școala de șoferi și mergea regulamentar cu 5km/h si ambele mâini ținând zdravăn de volan, nu care cumva sa il ciordească cineva, un pic mai încolo un alambic pe avarii and so on, ei, yo cum fac, îmi bag ceva in linia continua și depasesc sau iau o perna-n mașină ca poate pana-si rezolva problema nenea cu alambicu’ mai durează ?!

  Hai sictir ăștia care proiectați in mod ultra oligofren infrastructura rutiera de prin acest oraș !!!

 • Nu-i bai legat de tirurile alea carele nu mai pot ele vira și musai s-o țină spre centru, vor întoarce la rondul de la intersecția cu Constituției și Nicolae a lu’ Titulescu ! 😉

  Ce, n-au loc ?!

  Eeeee, întorc în mijlocu’ lu’ Unirii, sa nu zică cineva că nici acolo nu-i loc….

  N-au voie ?!

  E, atunci să pună mâna să-și care calabalâcu’ cu beleșcopteru’ și-au rezolvat.

 • Ciuma roz chiar că nu realizezi nimic,ai impresia că va fi mai bine mergând doar înainte și ocolind mult?Nu este vorba de comoditate in nici un caz.Eu una deja mă amuz de 2 zile cât de aglomerat este ,stau la coada în linie dreaptă și își dau clansoane,mai rasare cate unu încercând eschive pe trotuar doar de-o ieși din sir sa nu mai stea la coada, unde o fi fluiditatea dorita,ei lasă vine eaori ar fi bine să pună mâna cei care au făcut asemenea tâmpenii pe strada sa repare marcajele cum ar trebui pt evitarea accidentelor .

 • @Relu
  Soluția am spus-o în mesajul meu inițial. Mergi un pic mai mult. Nu mori dacă ajungi acasă cu 5 minute mai târziu. Eu în București am zile când fac mai mult de o oră până acasă. Și merg doar 10 km. Așa că nu vă mai victimizati atât. „Vai, ce mă fac, trebuie să fac un ocol de 5 minute. Inacceptabil!”

 • Întrucât fac naveta zilnic pe Transilvaniei, am sesizat fix ce-a evocat și coana Violeta mai sus, recte brusc au apărut niste cozi pe Transilvaniei de te minunezi.

  De ce ?!

  Fiindcă toți aia care ar fi virat pe unde aveau nevoie acum tre’ sa se bulucească spre micul și gingașul giratoriu de la Constituției&Titulescu respectiv cel de la fabrica de bere unde aștepți de te-nverzesti.

  Apropo, cei care veniți dinspre fabrica de bere și doriți s-ajungeti in Unirii, puteti folosi și Orizontului, e mica, îngustă, da-ti faci treaba cu ea.

  De asemenea musai degrabnic un control de specialitate celor care cică se fluiduzeaza traficul în condițiile în care MULT mai multe mașini petrec în trafic pe aceeași bucata de drum MULT mai mult timp.

  Greu tare sa fluidizezi informația prin dendrite și axoni !

 • ba…astia anti Toma..sunteti ignoranți..RAU…plecati, ma, din Buzau… ..stati la tara in noroaie..frig…jeg…asta va trebuie voua… lasati Buzaul sa evolueze…nu sa ramana asa … voi oricum ca oameni n.o sa mai evoluati…sunteti neam cu primul rand de maimute care s-au crezut oameni.

 • Nimeni nu e antiToma ci antiheirupism, indolență, nepricepere, cincinaliști, oameni mici, naziști (puțini, ca tine). Schimbarea e și în rău, nu doar în bine. Iar mai frig decât la orașe, și jeg – în special când se vor plimba sacoșele cu gunoi prin lift, nu găsești la gospodarii de la țară, stai liniștit, turistule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.