Cezar Preda: „Îl știu de la 15 ani”. Ce-a spus despre mandatul lui Toma

Într-o emisiune la Focus Tv, Cezar Preda a făcut o analiză surprinzătoare a primului mandat al primarului Toma, dar și a perspectivei.

Surprinzătoare, întrucât deși n-a mai avut nicio apariție publică la Buzău de 4 ani, Cezar Preda a arătat că știe la perfecție ce s-a întâmplat în oraș în acești ani.

Reproducem mai jos cele mai importante declarații. Preda a fost găsit în toane bune, a vorbit cu nesaț, iar emisiunea a fost una plăcută.

„Îl știu pe Toma de la 15 ani. Am fost și eu, și el, șefi de secții la Metalurgica la doar 30 de ani. A trebuit să luăm, de atunci, decizii grele. Asta ne-a pregătit pentru viață”

„Știam ce poate Toma ca primar. Îl stimez, niciodată nu am avut vreun conflict cu el. Știam și că iese primar. Mi s-a propus să candidez împotriva lui. Am refuzat. Nici dacă toți ceilalți candidați s-ar fi retras și m-ar fi susținut pe mine, tot nu l-aș fi bătut”

„Toma a făcut în patru ani ce n-a făcut Boșcodeală în 20! Era imbatabil la aceste alegeri, oricine l-ar fi contracandidat”

„Toma nu va mai fi imbatabil peste 4 ani. Va avea un mandat foarte greu. Euforia va trece, lumea a devenit tot mai pretențioasă. În 2024, Toma va putea fi bătut. Dar, e posibil nici să nu mai candideze. Văd că și-a făcut acum echipă de tineri, în patru ani îi formează, e posibil să-i lase pe ei”

„Toma e liberal, chiar dacă joacă la PSD”

„În 2016, PSD l-a luat la mustață pe Toma. Foarte puțin a lipsit să-l conving să candideze pentru PNL”

Cezar Preda a mai anunțat că nu va mai candida pentru un mandat de parlamentar, dar că nu se va retrage din politică.

Politicianul buzoian a dat de înțeles că aspiră la un post important (pentru România), în străinătate, dar a învăluit, inteligent, cu mister, destinația exactă. A mai precizat că obținerea postului depinde de scorul PNL la parlamentarele din decembrie și că va face campanie, la Buzău, pentru un rezultat cât mai bun.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Cezar Preda: „Îl știu de la 15 ani”. Ce-a spus despre mandatul lui Toma

  • Drum bun în viață și sănătate! Pentru Buzău nu știu cât a făcut, dar pentru el(ca fiecare), a făcut maxim!

  • Du-te inapoi in scorbura de unde ai iesit! Nu iti e rusine? Epava politica!

  • nu îți este rușine să ieși iar la suprafață ratatul serviciilor!

  • părăsiți sistemul cezar preda,ați folosit totul pentru dumneavoastră ,rude și obligații politice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.