Chef de lucru azi la podul de la Vadu Pașii 😁

Domnul de mai sus care uda cu furtunul un mal de pământ părea cel mai pus pe treabă azi la podul de la Vadu Pașii.

În rest activitatea de la pod, azi la ora 10.00, era, vorba lui Nae Cațavencu, „sublimă, admirabilă, dar lipsea cu desăvârșire”.

De la ultima apariție a reporterului la pod, la începutul lui mai, au dispărut și vietnamezii. Așa se explică probabil faptul că nu s-a terminat de pus pe toată lungimea podului nici măcar hidroizolația (vezi cimentul brut din fotografia de mai jos).

Pe partea dinspre Buzău a podului probabil că de la atâta trafic au apărut și primele gropi, care necesită peticirea asfaltului (vezi foto mai jos).

Cât s-a mai plimbat reporterul pe pod și s-a mai uitat sprijinit de balustradă cum curge lin apa pe Buzău în jos au mai apărut câțiva muncitori. În afara domnului care uda sârguincios malul de pământ. Doi la capătul dinspre Vadu Pașii (vezi foto mai jos) și trei la capătul dinspre Buzău.

În concluzie, vorba românului, „treaba-i bună, dar mai durează”.

În luna mai, când a venit ultima oară la pod, reporterul susținea că „în două luni, dacă se va lucra în ritmul în care s-a făcut la podul de la Mărăcineni în 2018, podul de la Vadu Pașii va fi gata”. Acum, același reporter, după cheful văzut azi pe șantier, zice că „inaugurarea se va duce înspre anul viitor”. Să dea Dumnezeu să se înșele din nou.

Supoziție. E posibil ca liniștea de pe șantier să fie consecință a faptului că guvernul nu mai are bani, iar constructorul (firma Integral) să lucreze și el cu aceeași sârguință după cum îi sunt alimentate conturile.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Chef de lucru azi la podul de la Vadu Pașii 😁

  • Mama ei de politică! Mi se face dor de dictatura!

  • Nu are legatura cu nici un guvern ! Aici e lipsa de interes a presedintelui Cons Jud ; complet absent de 5 ani , cu exceptia sedintelor in care cere obisnuitele suplimentari de fonduri si e foarte trist Nu a facut nimic nici cu PSD , nici cu PNL; nu stiu pentru ce ia salariu

  • Subtil, foarte subtil. Lipsește viziunea și sistemul japonez.

  • Din păcate, toate cele 3 comentarii de mai sus, sunt pline de adevăr ! Perioadă de concedii, relaxare pandemică, alegeri în PNL, unire cu Tinteștiul, – cărui șef sau șefuț îi mai arde pe căldura asta să urmărească graficul lucrărilor … Câinii latră, caravana trece – și odată cu ea trece și Timpul !

  • Foarte bune lucrările. Drumul spre Potoceni de abia l au asfaltat și deja are tasări, gropi, denivelări, a făcut neagu lucrare nu gluma. Nu suferă comparație ce face consiliul județean cu ce face primăria Buzau

  • Atenție la Mărăcineni a apărut un crater uriaș în mijlocul șoselei, reprezintă un pericol real, foame ferește să se răstoarne vreo cisternă cu gaz sau cu benzină că o să vorbim de al doilea Mihăilești.

  • Trimiteti-mi si mie o poza cu acel crater, vă rog!

  • Va rog să mergeți la Mărăcineni, după podul de la Manga cam la 300 m spre postul de Politie pe partea dreapta. Atentie mare.

  • De ce interesează pe reporter doar erorile din afara orașului. Erorile din afara orașului sunt erori și le “promoveaza” ca atare, iar erorile din oraș sunt beneficii neidentificate corect de către cetățeni lipsiți de viziune. E alt vizionar în afara orașului. Cel din oraș este adevăratul vizionar…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.