Chiar dacă Gâdea se uita urât, Tudose l-a lăudat pe Ciolacu. Iată ce a spus aseară prim-ministrul despre buzoian

Mutare inteligentă aseară a lui Mihai Tudose.

Dacă rivalul Dragnea s-a dus cu zăhărelul la organizațiile PSD din Moldova, Tudose a contracarat iscusit și s-a cerut la Sinteza Zilei.

Chiar dacă Gâdea și ai lui joacă pentru Dragnea totuși șeful Antena 3 l-a primit. În primul rând pentru că aseară (mulțumită scandalului Tudose – Carmen Dan) a rupt audiențele, în al doilea rând pentru că nu se știe cine va câștiga meciul Dragnea vs Tudose.

Pentru noi, buzoienii, punctul de maximum interes a fost subiectul Marcel Ciolacu. Chiar dacă Gâdea se uita din ce în ce mai urât, Tudose l-a lăudat pe buzoian:

„Dacă pleacă Ciolacu din guvern, plec și eu. Am venit împreună, plecăm împreună. Chiar dacă unii zic ce-i și cu ăsta, că n-are niciun portofoliu, eu vă spun că muncește mai mult decât orice alt ministru. N-a stat niciodată mai puțin de douăsprezece ore la guvern. Nu mă știu cu Marcel de ieri, de azi, ci de vreo 25 de ani. Am făcut vacanțele împreună cu familiile noastre, suntem prieteni vechi”.

Citește și articolul: Ultima oră! Iată cum vor circula pensionarii cu autobuzul din luna martie! Bilete gratuite și abonament ieftin!

La întrebarea cu ce miniștri este și prieten, Tudose l-a nominalizat după Petre Daea și pe Lucian Romașcanu:

„E un tip cult și un bun manager. Dar vreau să precizez că prietenia dispare în relația profesională. Le mulțumesc și lor întrucât nu caută să profite, ba dimpotrivă muncesc mai mult”.

Citește și articolul: Ce-i cu tăierile masive de copaci din Crâng ? „Din păcate e o epidemie ca acum 40 de ani!”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Chiar dacă Gâdea se uita urât, Tudose l-a lăudat pe Ciolacu. Iată ce a spus aseară prim-ministrul despre buzoian

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.