Chiar e daună totală ? Iată ce s-a întâmplat

„E daună totală, doamnă!”, i-a spus băiatul de la tractări, priceput și-ntr-ale mecanicii, șoferiței acestei Skoda Octavia.

Poate că nu se vede în fotografii, dar ambele roți, de pe stânga, sunt ieșite de la locul lor. „Mașina se poate repara. Dar costurile vor fi probabil cât una second hand. Și mai bine iei una la mâna a doua, că ești mai sigur”, a adăugat tipul de la tractări.

Vina producerii accidentului îi aparține doamnei. Aceasta a pătruns fără a se asigura corespunzător de pe o stradă laterală (Mihai Eminescu) pe cea principală (Caraiman). Din față tocmai atunci a venit autoutilitara VW verde.

„Eu m-am uitat în dreapta înspre Caraiman, dar din cauza pomului și a acelei mașini parcate n-am văzut nimic. Când am ieșit pe stradă m-am trezit izbită de domnul”, a explicat femeia de la volanul Skodei.

Femeia s-a ales astfel, probabil, cu daună totală la Octavia și îi va plasa asigurarea șoferului cu autoutilitara VW verde.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Chiar e daună totală ? Iată ce s-a întâmplat

 • Femeile ar trebui sa dea 2 examene la oras cu politistul poate chiar 3. Volanul nu e tigaie!!!

 • Da-l in judecata pe cel care a parcat aiurea. Ai sanse mari de castig.

 • N-are nici o treaba cu cel parcat, era parcat legal si la distanta mare de intersectie.
  In intersectia aia nu se parcheaza langa colt de obicei, ai vizibilitate mare cand iesi de pe Mihai Eminescu in Caraiman.
  S-a bagat ea fara sa se asigure, dar asa e omul, mereu cauta sa zica ca altul e de vina pentru prostia facuta de el.

 • Daca oprea la stop conform legii si se asigura conform legii nu se intampla nimic, dar a intrat in intersectie ca si cum ar fi avut ea prioritate, fara sa opreasca, fara sa se asigure.

 • nicio sansa ba gigi,niciuna.

 • Inca o tanti ‘la volan’. Nu era mai sigur la cratita sau la matura, doamnă? Sau esti si tu una din alea de se cred…….’superioare’?

 • Domnilor sunteti misogini.Nu zice nimeni ca doamna nu este vinovată dar cate accidente sunt in care bărbații sunt vinovati ? Ceea ce este o realitate in foarte multe intersecții nu este vizibilitate din cauza celor care parchează foarte aproape

 • Mari soferi… Comenteaza pe internet.. Si daca i pui nu sunt in stare sa faca o parcare laterala din prima.. Nu i asa Mihai Vasil??

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.